Έρχεται νέο Lumia phone με εκπληκτική κάμερα [+teaser video]


Οι δυνατότητες της Nokia είναι τεράστιες και αυτό φαίνεται σε καθημερινή βάση. Η Φιλανδική εταιρεία έχει καταφέρει να επανορθώσει αλλά και να καινοτομήσει, στην κατηγορία των κινητών. Με τα ολοκαίνουργια Lumia phones, την είσοδο στον Windows Phone κόσμο, τα ανανεωμένα - οικονομικά feature phones και τις καινοτόμες λύσεις (βλέπε Pureview camera), όλα φανερώνουν το δυναμικό come back. Φυσικά, η Nokia συνεχίζει έχοντας μπει πλέον στο σωστό δρόμο. Αυτή τη φορά όμως ακόμα κάτι έρχεται, για να φέρει τα πάνω κάτω.

Το «Pureview σκηνικό» θα επαναληφθεί με νέο άερα

Η εταιρεία ετοιμάζει event για αύριο (14 Μαΐου) στην Βρετανία, για την παρουσίαση μιας ακόμα συσκευής και όλα θέλουν το επόμενο flagship με την ασυναγώνιστη κάμερα. Αν κοιτάξουμε πίσω το Nokia 808 Pureview εντυπωσίασε και έκανε στην άκρη -για λίγο- όλα το top smartphones εκείνης της περιόδου. Η κάμερα ήταν το στοιχείο που έκανε το «μπαμ» και κέρδισε αρκετό κόσμο, επιβεβαιώνοντας πως η Nokia μπορεί να κάνει το αδύνατο... δυνατό.

Έτσι λοιπόν για μια ακόμα φορά το σκηνικό θα επαναληφθεί αλλά με νέο αέρα και σαφώς μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το νέο Lumia phone εκτός των άλλων θα διαθέτει πιθανόν τον κορυφαίο 41MP αισθητήρα, δυνατό flash για ασύγκριτες λήψεις και design κοντινό στις τωρινές συσκευές της εταιρείας.


Και εφόσον όλα είναι σχεδόν σίγουρα, γιατί πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας, η Nokia κυκλοφορεί ένα teaser επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω. Στον αέρα της Βρετανικής TV, η εταιρεία κερδίζει τα βλέμματα με ένα video που φανερώνει τα βασικά χαρακτηριστικά. Έτσι, οι πρώτες κουβέντες λένε για αλουμινένιο σώμα ενώ το όνομα αυτού... ίσως Lumia 925. Λίγη υπομονή και αύριο θα δούμε εν τέλη και ζωντανά το νέο δημιούργημα. Εμείς, θα είμαστε εδώ για να έχετε πλήρη ενημέρωση επί του θέματος. Stay Tuned...

Σχόλια