Nokia Asha 210, το QWERTY του λαού


Το Nokia Asha 501, δεν πέρασε απαρατήρητο, αφού είναι ένα τηλέφωνο για όλους και όλες τις περιστάσεις που μάλιστα δεν ζητά μια περιουσία. Ακόμα ένα κινητό που προστίθεται στην σειρά Asha είναι το 210, και έρχεται για να εξυπηρετήσει την ίδια κατηγορία χρηστών. Με γνώμονα την οικονομική τιμή σε συνδυασμό με τα πλούσια-ανανεωμένα χαρακτηριστικά, έρχεται για να δώσει απλόχερα ευχαρίστηση σε πολλούς.


Το Asha 210 απευθύνεται σ'αυτούς που προτιμούν τα φυσικά πλήκτρα καθώς εφοδιάζεται με ένα πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο. Έτσι, η σύνταξη κειμένου επιτυγχάνεται γρηγορότερα ενώ οι συντομεύσεις εξασφαλίζουν πιο άνετη χρήση. Όσον αφορά το υπόλοιπο σύνολο, διαθέτει οθόνη 2,4-ιντσών QVGA με έλεγχο φωτεινότητας, κάμερα 2MP, δέκτη FM και ασύρματη επικοινωνία μέσω WiFi, δίκτυα 2G και Bluetooth 2.1+EDR. Υποστηρίζει κάρτες microSD για αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης και είναι συμβατό με της νέας γενιάς mini SIM. Επιπλέον προσφέρει θύρα 3.5mm για ακουστικά καθώς και υποδοχή micro USB για ενσύρματη επικοινωνία με άλλες μονάδες.

Mπορείτε να δείτε και το νέο Nokia Asha 501 για εσάς που θέλετε κάτι οικονομικό με οθόνη πλήρους αφής.

Το ρόλο του λειτουργικού αναλαμβάνει το Series 40 Asha OS το οποίο διαθέτει πληθώρα προεγκατεστημένων εφαρμογών (Nokia Express browser, Facebook, Renren, Kaixin, Twitter, Sina Weibo, WhatsApp) καλύπτοντας κάθε ανάγκη.



To Nokia Asha 210 θα πωλείται στην τιμή των 72$, θα διατεθεί σε πέντε χρώματα (yellow, cyan, black, magenta και white) και σε δυο εκδόσεις (single SIM & dual SIM).

Σχόλια