Xperia Z Ultra, η Sony έχει κέφια


Η Sony έχει... κέφια και γι'αυτό συνεχίζει ακάθεκτη. Οι επιλογές στη mobile κατηγορία κεντρίζουν τα βλέμματα και μάλιστα όχι αδίκως. Αυτή τη φορά το brand «Xperia Z» επανέρχεται με μια συσκευή που φανερώνει ότι το Z απευθύνεται στις top επιλογές της εταιρείας. Το Xperia Z Ultra είναι αυτό που παρουσιάζεται και προσδοκά να κάνει την διαφορά την κατηγορία των phablets. Smartphone ή tablet, το Ultra τα κάνει όλα και με το παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα η συσκευή διαθέτει οθόνη 6.4-ίντσες Full HD ανάλυσης με τεχνολογίες BRAVIA engine και Triluminos Display με X-Reality για αστείρευτη ποιότητα απεικόνισης. Στο εσωτερικό κυριαρχεί ο τετραπύρηνος Qualcomm MSM8974 στα 2.2Ghz, συνοδευόμενος από 2GB RAM.

Aφήνοντας στην άκρη τα χαρακτηριστικά, το νέο Xperia Z Ultra διακρίνεται στα σημεία. Εκτός της εκπληκτικής οθόνης, διαθέτει ιδιαίτερα λεπτό σώμα πάχους 6.5 χιλιοστών και βάρους 212 γραμμαρίων. Επιπλέον είναι πλήρως αδιάβροχο, προσφέροντας προστασία ακόμα και σε επαφή με το υγρό στοιχείο ενώ είναι ανθεκτικό και στη σκόνη. Αυτό που όμως εκπλήσσει ιδιαίτερα είναι η ικανότητά του να λειτουργεί με το μολύβι ή το στυλό. Πιο απλά, δεν χρειάζεται κάποιο εξειδικευμένο stylus αφού η οθόνη μπορεί να "συνεργαστεί" με τα πατροπαράδοτα μέσα γραφής.


Το Xperia Z Ultra εκτός των άλλων είναι φτιαγμένο για χρήση με το ένα χέρι κάτι στο οποίο βοηθά το software. Το Android 4.2 Jelly Bean έρχεται με πινελιές της Sony όσον αφορά το interface καθώς και τις λεπτομέρειες που εξασφαλίζουν καλύτερη εμπειρία.

Παρακάτω ακολουθούν τα πλήρη χαρακτηριστικά του νέου Sony Xperia Z Ultra:

-Οθόνη: 6.4" Full HD, Bravia Engine, Triluminos display με X-Reality, 342ppi
-Επεξεργαστής: Snapdragon Qualcomm MSM8974, 2.2Ghz, Quad-core
-Γραφικά: Adreno 330 GPU
-RAM: 2GB
-Aποθηκευτικός χώρος: 16GB + εως 64GB μέσω SDXC καρτών
-Kάμερα: 8ΜP Exmor RS, λειτουργία HDR, 16X digital zoom και εγγραφή HD 1080p video
-Μπαταρία: 3000mAh (~14 χρόνος ομιλίας)
-Διαστάσεις: 179 x 92 x 6.5 mm & 212gr.
-Λειτουργικό: Android 4.2 Jelly Bean
-Συνδέσεις: LTE, HSPA+, WiFi, GPS/aGPS/GLONASS, NFC, DLNA, MHL, Bluetooth 4.0, Micro USB

Σχόλια