Nexus 7 δεύτερης γενιάς με ανανεωμένα χαρακτηριστικά και OS


Η Google παρουσιάζει το νέο Nexus 7 που αποτελεί τον διάδοχο του πετυχημένου-προγενέστερου tablet. Το Nexus 7 δεύτερης γενιάς είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες αυτών που ζητούσαν κάτι παραπάνω από αυτά που πρόσφερε το παλιότερο μοντέλο, μιας και έρχεται βελτιωμένο στα σημεία.

Πιο συγκεκριμένα το νέο Nexus 7 εξοπλίζεται με 7άρα οθόνη όπως δηλώνει και όνομά του, αυτή τη φορά όμως με ανάλυση Full HD 1920 x 1200 pixles, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα απεικόνισης. Επιπλέον, στο εσωτερικό του στεγάζεται ο νέος τετραπύρηνος Snapdragon S4 Pro επεξεργαστής που «δουλεύει» στα 1.5Ghz σε συνδυασμό με το Andreno 320 chip για τα γραφικά. Ακόμα 2GB RAM, 16 ή 32GB για δεδομένα, κάμερα 5MP, προαιρετικό 4G LTE, έξοδος HDMI, NFC, ασύρματη φόρτιση και το νέο Android 4.3 Jelly Bean συμπληρώνουν το πακέτο. Φυσικά και οι διαστάσεις έχουν τροποποιηθεί προς το καλύτερο αφού είναι 2mm λεπτότερο καθώς και 50gr ελαφρύτερο, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Η τιμή του νέου Nexus 7 θα ξεκινά από τα 230$ (16GB) και θα φτάνει μέχρι τα 350$ με την επιλογή για 4G LTE. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ τα πρώτα WiFi μοντέλα θα διατεθούν στις 30 Ιουλίου.

Σχόλια