Mixbit.com, στην τελική ευθεία το νέο video site από τους δημιουργούς του YouTube


Oι co-founders του YouTube, Steve Chen και Chad Hurley, δουλεύουν πάνω σε κάτι νέο και αυτό δεν είναι άλλο από το Mixbit.com. Μια νέα υπηρεσία/site για videos που θα λειτουργεί με διαφορετική λογική, από αυτή του YouTube, ωστόσο θα βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε κινούμενη εικόνα. Όπως φανερώνει και το όνομά του θα προσφέρει κάτι παραπάνω από απλά videos τόσο στους δημιουργούς όσο σ'αυτούς που θα παρακολουθούν το περιεχόμενο αυτού.

Πιο απλά το Mixbit.com θα παρέχει την δυνατότητα εγγραφής video διάρκειας 16 δευτερολέπτων όπου σε συνδυασμό με άλλα (μέχρι 256 clips) θα αποτελούν ένα ολοκληρωμένο, συνολικής διάρκειας μιας ώρας. Στην ουσία θα δημιουργείται ένα video mix, που στη συνέχεια θα ανεβάζεται στο site προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία. Τα clips θα μπορούν να εγγράφονται από κινητές συσκευές καθώς η εταιρεία ήδη ετοιμάζει και τα αντίστοιχα mobile apps.

Mixbit iphone app
Τέλος, για τη δημιουργία του Mixbit γνωρίζουμε από τον Απρίλιο ωστόσο πλέον οι εργασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία. Άλλωστε και οι δημιουργοί κοινοποιούν στοιχεία στο Twitter, από τα οποία προκύπτει το παραπάνω.

Σχόλια