Microsoft Surface 2, ο «διάδοχος» του Surface είναι εδώ

Το Microsoft Surface αν και εντυπωσιακό δεν απέφερε τα αναμενόμενα κέρδη. Ο κόσμος δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο η Microsoft δεν τα παρατά. Η εταιρεία δημιουργεί το «διάδοχο» της υπάρχουσας έκδοσης φιλοδοξώντας για κάτι καλύτερο μιας και τα Windows 8 έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι.


Το Microsoft Surface 2 αποκαλύφθηκε και είναι εδώ για να κοντραριστεί με τα γνωστά του χώρου και ίσως να τα πάει καλύτερα από το προγενέστερο. Σημαντικός παράγοντας σε όλο αυτό παίζουν τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και η σχετικά πιο προσιτή τιμή.

Microsoft Surface 2, με Tegra 4 και όχι μόνο...

Η Microsoft σε αυτή την έκδοση του Surface επιλέγει για επεξεργαστή τον τετραπύρηνο Tegra 4 της Nvidia. Έτσι, και σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας οι επιδόσεις τετραπλασιάζονται σε σύγκριση με την πρώτη γενιά του tablet. Η οθόνη παραμένει στις 10.6-ίντσες ωστόσο αυτή τη φορά είναι πιο ευκρινής χάρη στην ανάλυση Full HD 1080p. Επιπλέον, διαθέτει θύρα USB 3.0, 25% μεγαλύτερη αυτονομία καθώς και ανασχεδιασμένο kickstand δυο θέσεων για μέγιστη λειτουργικότητα. Η συσκευή έρχεται με τα Windows 8.1, προεγκατεστημένη τη σουίτα Microsoft Office συμπεριλαμβανομένου και του Outlook αλλά και 200GB δωρεάν στο SkyDrive.

Παρέα με το Surface 2 έρχεται και το νέο Touch Cover 2. Στην ουσία πρόκειται για το συνοδευόμενο πληκτρολόγιο με φυσικά πλήκτρα, πάχος 2.5mm και 1092 ενσωματωμένους αισθητήρες.

To Microsoft Surface 2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου με τιμή $449.

Σχόλια