Dell XPS 15, Intel Haswell inside και Quad HD+ οθόνη


Η Dell αναβαθμίζει το πολυπόθητο XPS 15 και το κάνει ακόμα καλύτερο, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Το νέο XPS 15 έρχεται για να ανταγωνιστεί στα ίσια το 15άρι Macbook Pro με Retina, διαθέτοντας εκπληκτική ανάλυση, τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά και υλικά κατασκευής που το κατατάσσουν στα καλύτερα της κατηγορίας του.

Το Dell XPS 15 διαθέτει οθόνη πλήρους αφής 15.6-ιντσών ανάλυσης Full HD 1080p ενώ για αυτούς που αναζητούν τα μέγιστα υπάρχει και επιλογή οθόνης με Quad HD+ ανάλυση, κάτι που σημαίνει 3200 x 1800 εικονοστοιχεία σ'αυτή τη διαγώνιο. Για το εσωτερικό έχουν επιλεγεί επεξεργαστές Haswell τέταρτης γενιάς της Intel με μοντέλα i5 και i7, ανάλογα τις προτιμήσεις. Τα γραφικά αναλαμβάνει το ενσωματωμένο Intel HD 4400 chipset ενώ για τους απαιτητικούς υπάρχει και η NVIDIA GeForce GT750M. Το εσωτερικό ολοκληρώνεται με τα 16GB DDR3L RAM και τους δίσκους SSD για απόλυτη ταχύτητα κατά την εκκίνηση ή την εργασία.


Φυσικά, η Dell έχει δώσει έμφαση και στον εξωτερικό κόσμο του XPS 15 γιατί ότι είναι καλό πρέπει να φαίνεται κιόλας. Για την κατασκευή του λοιπόν έχει χρησιμοποιηθεί αλουμίνιο, στο επάνω μέρος ενώ η βάση είναι κατασκευασμένη σε συνδυασμό με ίνες άνθρακα. Επιπλέον η οθόνη, μιας και είναι touch, διαθέτει επίστρωση Corning Gorilla Glass NTB, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη προστασία ενώ το πληκτρολόγιο διαθέτει οπίσθιο φωτισμό για άνετη χρήση στο σκοτάδι.

Το νέο laptop για γίνει διαθέσιμο στις 18 Οκτωβρίου, αρχικά στην Αμερική και μετά στις υπόλοιπες χώρες και θα διατεθεί με προεγκατεστημένα τα Windows 8.1 Professional.

Σχόλια