GoPro Hero 3+: μικρότερες, καλύτερες και στην ίδια τιμή

Για τους λάτρεις των extreme καταστάσεων και όχι μόνο η GoPro κυκλοφορεί τις νέες Hero 3+. Τα νέα μοντέλα έρχονται σε δυο χρωματικές επιλογές, 15-20% μικρότερο μέγεθος (όταν μπουν στην αδιάβροχη θήκη), βελτιωμένους φακούς και με 30% μεγαλύτερη αυτονομία.

H έκδοση του μαύρου χρώματος που είναι και η καλύτερη επιλογή παρουσιάζεται 20% μικρότερη από την προηγούμενη έκδοση ενώ παρέχει και ευκρινέστερο αποτέλεσμα κατά 33% αλλά και μειωμένα artifacts. Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί και το αναβαθμισμένο μικρόφωνο για βελτιωμένη ηχητική.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της έχουμε 4x γρηγορότερο WiFi καθώς και τις τεχνολογίες SuperView για μεγαλύτερες γωνίες θέασης και Auto Low Light, για αυτόματη ρύθμιση του framerate και καλύτερη ποιότητα σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Η Hero3+ Black επίσης προσφέρει εγγραφή video στα 1080 @ 60fps, 2.7K @ 30fps και 4K @ 15fps.
Go Pro Hero 3+ Silver
Από την άλλη η GoPro Hero3+ Silver είναι 15% μικρότερη και ελαφρύτερη ενώ διαθέτει και αναβαθμισμένο επεξεργαστή, για εγγραφή στα 1080 @ 60fps και 720 @ 120fps. Επιπλέον ο φακός είναι και αυτός βελτιωμένος ενώ προσφέρει λιγότερο distortion και κατά 3 φορές μειωμένα artifacts. Φυσικά και αυτό το μοντέλο εξοπλίζεται με νέο μικρόφωνο και γρηγορότερο WiFi, όπως γίνεται στη Black edition.

Όσον αφορά τις τιμές η "καλή" GoPro Hero 3+ Black κοστίζει 450€ ενώ η  Silver προσφέρεται με 100€ λιγότερα.

Τέλος, η εταιρεία παρουσίασε και μερικά επιπρόσθετα αξεσουάρ, τα οποία είναι τα εξής: Jaws: Flex Clamp, Junior Chesty και Headstrap + QuickClick.

Σχόλια