HTC One Max, το μεγάλο της οικογένειας One


H HTC καλύπτει μια ακόμα κατηγορία προσφέροντας κάτι παραπάνω σε αυτούς θέλουν περισσότερα. Το HTC One Max είναι ο μεγάλος αδερφός των HTC One και HTC One mini. Η τρίτη συσκευή έρχεται για να προσφέρει περισσότερες ίντσες και φυσικά να πάρει θέση στην κατηγορία των phablets.

Το HTC One Max είναι ότι λέει και το όνομά του. Μεγάλο... και αυτό διαπιστώνεται από τη διαγώνιο της οθόνης που είναι στις 5.9-ίντσες με ανάλυση Full HD στα 1080p. Στο εσωτερικό της συσκευής εντοπίζεται ο τετραπύρηνος Snapdragon 600, 2GB RAM και έως 32GB για τα ψηφιακά δεδομένα, τα οποία επεκτείνονται μέσω microSD. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά υπάρχουν όλα τα γνωστά μέσα ασύρματης επικοινωνίας (WiFi, NFC, Bluetooth 4.0, DLNA) καθώς και υπηρεσίες εντοπισμού τοποθεσίας GPS και GLONASS ενώ δίκτυα 4G είναι στα εντός. Φυσικά, πληθώρα αισθητήρων αλλά και ανιχνευτής δακτυλικού αποτυπώματος ολοκληρώνουν τη λίστα των specs, για περαιτέρω λειτουργίες.

Στις ιδιότητες πολυμέσων διακρίνεται η camera ULTRAPIXEL με BSI αισθητήρα και HTC ImageChip 2 ενώ στον ήχο η τεχνολογία HTC BoomSound με διπλά στερεοφωνικά ηχεία και ενσωματωμένο ενισχυτή ήχου, προσφέρει ποιοτική ακουστική κατά την ακρόαση μουσικής ή παρακολούθηση ταινιών.

Όλα τα παραπάνω λειτουργούν αρμονικά χάρη στην μπαταρία των 3300mAh που εκτός των άλλων προσφέρει και αυξημένους χρόνους λειτουργίας. Οι φυσικές διαστάσεις του One Max είναι
164.5 x 82.5 x 10.29 mm και ζυγίζει μόλις 217 γραμμάρια.

Η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη αρχικά από την Vodafone Αγγλίας έχοντας την αποκλειστικότητα και στην συνέχεια στις υπόλοιπες χώρες.

Σχόλια