Samsung Galaxy Round επίσημα με κυρτή οθόνη


Με την LG να επιβεβαιώνει πως ετοιμάζει smartphone με κυρτή οθόνη, η Samsung παρουσιάζει κάτι αντίστοιχο επίσημα κιόλας. Το Galaxy Round είναι ένα νέο έξυπνο κινητό που διαφέρει όσον αφορά το σχεδιασμό της οθόνης. Δηλαδή πρόκειται για μια οθόνη πλήρως κυρτή που δίνει μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο κινητό, εξυπηρετεί σε κάποιες λειτουργίες αλλά δεν προσφέρει κάτι άλλο. Μπορεί σε πρώτη φάση να εντυπωσιάζει είναι όμως μια... εξέλιξη που για την ώρα δεν παρέχει κάτι το ξεχωριστό.

Η διαγώνιος της οθόνης είναι στις 5.7-ίντσες τεχνολογίας AMOLED με Full HD ανάλυση. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας Snapdragon 800 SoC με τέσσερις πυρήνες και 2.3Ghz συχνότητα λειτουργίας. Η προσωρινή μνήμη RAM είναι στα 3GB ενώ για τα δεδομένα, 32GB έρχονται ενσωματωμένα στη συσκευή, τα οποία επεκτείνονται με χρήση καρτών micro SD. Στο πίσω μέρος εντοπίζεται η κάμερα των 13MP, η οποία συνυπάρχει με άλλη μια 2MP που είναι τοποθετημένη στο εμπρόσθιο μέρος.


Το Galaxy Round έρχεται με προεγκατεστημένο το Android 4.3 Jelly Bean και το TouchWiz UI της Samsung. H εταιρεία έχει εκμεταλλευτεί το σχηματισμό του κινητού, προσθέτοντας μερικά... κόλπα για εμφάνιση απαραίτητων πληροφοριών, με το Bounce UX και το Gravity Effect.



Το Samsung Galaxy Round θα γίνει διαθέσιμο στην Κορέα στις 10 Οκτωβρίου ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες.

Σχόλια