iPad Air 2, με A8x CPU και 6.1mm πάχος


To iPad Air 2 είναι πλέον επίσημο. Η Apple παρουσίασε το διάδοχο του πρώτου Air, το οποίο έρχεται με μικρές αλλαγές, που όμως κάνουν τη διαφορά. Χωρίς να προσφέρει κάτι το... εξωπραγματικό, το νέο tablet έχει βελτιωθεί στα σημεία και φυσικά αποτελεί το λεπτότερο Apple tablet που έχει δημιουργηθεί ποτέ, με πάχος 6.1mm.

Αυτά που θα συναντήσει κανείς στο νέο iPad Air 2 είναι η νέα επίστρωση οθόνης η οποία είναι λιγότερο ανακλαστική σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο tablet, ωστόσο παραμένει στις 9,7-ίντσες και με ίδια ανάλυση. Στο εσωτερικό ο νέος A8x 64-bit επεξεργαστής είναι 40% γρηγορότερος ενώ σε συνεργασία με τον M8 co-processor προσφέρουν 2,5 φορές ταχύτερα γραφικά. Φυσικά και εδώ εντοπίζεται αισθητήρας Touch ID για το ξεκλείδωμα της συσκευής αλλά και για χρήση σε συνδυασμό με το Apple Pay. Η κάμερα iSight είναι ικανή για λήψεις φωτογραφιών στα 8MP ενώ η εμπρόσθια παραμένει στα 1.2MP. Αξιοσημείωτη βελτίωση αποτελεί και η νέα κεραία WiFi για ταχύτερη πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω 802.11a/b/g/n/ac.


Το νέο iPad Air 2 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (silver, space grey, gold) και με τρεις επιλογές χωρητικότητας στα 16, 64 και 128GB ενώ η τιμή του θα ξεκινά από τα $499.

Σχόλια