Huawei Mate 8, με Kirin 950 για κορυφαίες επιδόσεις


Η Huawei έδωσε δυναμικό παρόν στην φετινή CES 2016 στο Las Vegas. Αν και είχε προηγηθεί η αποκάλυψή του στα τέλη του 2015, η εταιρεία βρίσκει την ευκαιρία για την επίσημη παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Mate 8. Με άκρως πολυτελέστατη εμφάνιση και βροντερά χαρακτηριστικά, το νέο smartphone έρχεται να ταράξει τα νερά στην high-range κατηγορία. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η τρίτη θέση σε πωλήσεις παγκοσμίως για την Huawei, αφού ξέρει να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει ιδιαίτερες συσκευές.

Το Huawei Mate 8 έρχεται με 6άρα οθόνη IPS και ανάλυση Full HD, αφήνοντας στην άκρη για την ώρα το 2K. Η 2.5D οθόνη ντύνεται με γυαλί Gorilla Glass 4 για μέγιστη προστασία ενώ το υπόλοιπο σώμα αποτελείται εξ'ολοκλήρου από αλουμίνιο. Στο πίσω μέρος διακρίνεται η κάμερα των 16MP, δημιουργία της Sony, με f/2.0, dual LED flash και φυσικά σταθεροποιητή εικόνας. Λίγο πιο κάτω συνυπάρχει o αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, εμπνευσμένος από το 6P, με κυκλικό σχεδιασμό και πολύ γρήγορη απόκριση ενώ μπροστά υπάρχει άλλη μια κάμερα στα 8MP για τις selfies και τις video κλήσεις.



Στο εσωτερικό, το Mate 8 διαθέτει τον ολοκαίνουργιο HiSilicon Kirin 950 ο οποίος αποτελείται από τον ARM Cortex-A72 χρονισμένο στα 2.3Ghz και τον ARM Cortex-A53, ο οποίος δουλεύει στα 1.8Ghz. Σε συνδυασμό με τα 3GB μνήμης, οι επιδόσεις εκτοξεύονται στα ύψη αφήνοντας πίσω ακόμα και τον Exynos 7420 που φοράνε τα Galaxy S6 και S6 Edge, σύμφωνα πάντα με μετρήσεις. Για του λόγου το αληθές, τα bechmarks του androidpit.com έδωσαν στο Mate 8, score 91.132 (ΑnTuTu) κατατάσσοντάς το στην πρώτη θέση.




Tέλος,  εφοδιάζεται με την έκδοση Marshmallow 6.0 σε συνδυασμό με το EMUI 4.0 της Huawei ενώ την τροφοδοσία παρέχει η 4.000mAh μπαταρία, η οποία υποστηρίζει και fast charging.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου