HP Spectre, λεπτό και όμορφο όσο κανένα άλλο


Τις εντυπώσεις τις κερδίζεις κάνοντας τη διαφορά και για να κάνεις τη διαφορά πρέπει να δώσεις έμφαση στη λεπτομέρεια. Η HP θέλει να τραβήξει τα βλέμματα και το καταφέρνει με το νέο premium ultrabook που δημιούργησε. Το HP Spectre είναι αυτό που θα κάνει πολλούς κατασκευαστές να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, αφού πάνω σ'αυτό η εταιρεία έχει βάλει όλη τη μαεστρία της.
 

Το HP Spectre είναι μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσια τα Macbook Air αφού η λεπτομέρεια και οι λιτές - πολυτελείς γραμμές, το κατατάσσουν τα καλύτερα του είδους. Άλλωστε κερδίζει επάξια τον τίτλο του λεπτότερου laptop 13-ιντσών αφού με κλεισμένη οθόνη έχει πάχος μόλις 10,4 χιλιοστά ενώ το βάρος του ίσα που ξεπερνά το ένα κιλό (~1,1kg). Εξωτερικά αποτελείται από αλουμίνιο και ανθρακονήματα -έτσι εξηγείται και το μικρό βάρος - για μέγιστη αντοχή και πολυτελής εμφάνιση ενώ και από την οθόνη (IPS Full HD) δεν λείπει το γυαλί της Corning, το γνωστό Gorilla Glass. Φυσικά, οι μεντεσέδες (hinges) που κρατούν την οθόνη έχουν δεχτεί ιδιαίτερη σχεδίαση (piston design) λόγω του περιορισμένου χώρου. Το πληκτρολόγιο δεν θα μπορούσε να μην είναι backlit για άνετη πληκτρολόγηση σε χαμηλό φωτισμό ενώ από την άλλη τον ήχο έχει επιμεληθεί η Bang & Olufsen. Για να ολοκληρώσουμε όλα αυτά τα ξεχωριστά στοιχεία που έχει εξοπλίσει η HP το νέο της δημιούργημα, αξίζει να αναφέρουμε πως ενσωματώνει μπαταρία που προσφέρει έως και 9 ώρες ατελείωτης χρήσης.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά εντοπίζουμε επεξεργαστές Core i 6ης γενιάς , σκληρό δίσκο SSD έως 512GB, 8GB μνήμη RAM, διπλή κεραία WiFi και υποδοχές USB type-C για πολλαπλές χρήσεις.


Η τιμή του νέου και συνάμα πανέμορφου HP Spectre ξεκινά από τα 1169$ και θα γίνει σύντομα διαθέσιμο.

Σχόλια