Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται με οθόνη edge και 6GB RAM


Η Samsung ετοιμάζει το νέο της phablet και στη δημοσιότητα έρχονται κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά του. Οι τελευταίες συγκροτημένες φήμες θέλουν το αναμενόμενο Galaxy Note 7 να είναι αυτό που θα ολοκληρώνει τη σειρά «7».

Η νέα συσκευή θα εξοπλίζεται με dual-curved οθόνη 5,8-ιντσών σε συνδυασμό με το S-Pen, που δεν είναι απίθανο να παρέχουν μια σειρά από νέες δυνατότητες ενώ δεν αναμένεται και επιπλέον έκδοση με κλασική οθόνη. Φυσικά η οθόνη θα είναι τεχνολογίας Super AMOLED με QHD ανάλυση ενώ στο εσωτερικό θα τοποθετηθεί μια υπερχρονισμένη έκδοση του γνωστού Exynos chipset, συνοδευόμενο από 6GB RAM.


Παρατηρώντας κανείς τις εξελίξεις που έφερε το S7, έτσι και το Note 7, θα φοράει μεγαλύτερη μπαταρία, φτάνοντας τα 4,000mAh. Στα υπόλοιπα η κάμερα θα διαθέτει dual-pixel αισθητήρα στα 12MP με νέο software υλικό για πιο επαγγελματικές λήψεις, πράγμα που αναμένεται και για τα S7 και S7 edge. Επίσης, επικρατεί και η φήμη πως θα φέρει υποδοχή USB Type-C αλλά και πιστοποίηση IP86, που το καθιστά ανθεκτικό σε νερό και σκόνη. Τέλος, για όσους ανυπομονούν αξίζει να αναφερθεί πως αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα Αυγούστου με τιμή που θα ξεκινά από τα 800€ (ίσως και λίγο πιο κάτω).

Σχόλια