Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition


Η ζωή συνεχίζεται... και μετά τα φλεγόμενα Note 7 - η Samsung- δεν μένει άπραγη. Η κορεάτικη εταιρεία λανσάρει την Gold έκδοση του TabPro S, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Το tablet-laptop που ανακοινώθηκε στην φετινή CES ανανεώνεται εξωτερικά και εσωτερικά για αυτούς που αναζητούν το κάτι παραπάνω.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς και από την ονομασία του, η εν λόγω έκδοση θα διατεθεί εξ'ολοκλήρου με χρυσό χρωματισμό. Άλλωστε είναι η μια από της αλλαγές που υπέστη για να δικαιολογήσει και το βελτιωμένο hardware του. Σ'αυτό περιλαμβάνεται η επιπρόσθετη RAM που φτάνει τα 8GB και ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος στα 256GB σε δίσκο SSD.
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά διακρίνουμε την 12-ιντσών οθόνη (2160x1440p) τεχνολογίας Super AMOLED, επεξεργαστή 2.2Ghz Core M3, συνδέσεις WiFi, Bluetooth και υποδοχή USB Type-C αλλά και δυο κάμερες των 5MP έκαστη ενώ το λειτουργικό είναι τα Windows 10 Home. Η ενσωματωμένη μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5200mAh και προσφέρει πάνω από 10 ώρες αναπαραγωγής video.

Το νέο TabPro S κοστολογείται στα 999 δολάρια, ενώ για αυτούς που θέλουν κάτι πιο οικονομικό και όχι ... χρυσού χρώματος υπάρχει και η βασική έκδοση (4GB, 128GB SSD) που διατίθεται στα 799 δολάρια.

Σχόλια