Η DJI παρουσιάζει την Pro έκδοση του Phantom 4


H DJI έχοντας ηγετική θέση στο χώρο των drones δεν επαναπαύεται, παρουσιάζοντας όλο και νέα προϊόντα πιο γρήγορα από ποτέ. Σήμερα λοιπόν λάνσαρε το Phantom 4 Pro, την ανανεωμένη έκδοση του επιτυχημένου Phantom 4, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Το Pro διαθέτει καλύτερη κάμερα, πιο εξελιγμένη αποφυγή εμποδίων, μεγαλύτερη αυτονομία και πρόσθετες επιλογές πτήσης, στοιχεία που το κάνουν ακόμα καλύτερο για κάθε είδους χρήση.

Ξεκινώντας από την κάμερα, εντοπίζουμε 1-inch CMOS αισθητήρα που φωτογραφίζει στα 20MP με βελτιωμένο δυναμικό εύρος και μηχανικό κλείστρο. Είναι ικανή να τραβήξει 14 φωτογραφίες ανα δευτερόλεπτο σε burst mode, slow motion video στα 60fps και φυσικά UHD video στα 30fps. Η επόμενη μεγάλη αλλαγή είναι οι ενσωματωμένοι αισθητήρες για αποφυγή εμποδίων. Πλέον, το Pro εξοπλίζεται με αισθητήρες που βρίσκονται και στις τέσσερις πλευρές, πράγμα που σημαίνει ότι το drone μπορεί να "δει" και να απομακρυνθεί από εμπόδια εν ώρα πτήσης σε κάθε κατεύθυνση.



Ακόμη, η DJI βελτιώνει το τηλεχειριστήριο προσθέτοντάς του μια οθόνη 5.5-ιντσών ανάλυσης Full HD, με μεγάλη φωτεινότητα (1000 cd/m2 ), έτσι ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιείται το smartphone ή το tablet. Το πακέτο των αλλαγών ολοκληρώνει η μπαταρία καθώς σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο drone διαθέτει ελαφρώς αυξημένη αυτονομία σε σύγκριση με το Phantom 4. Σε νούμερα αυτή η διαφορά φτάνει τα 2 λεπτά, προσφέροντας έτσι μισή ώρα συνεχούς χρήσης (28 λεπτά το Phantom 4), χάρη στην μπαταρία των 5870mAh.




Η τιμή του νέου Phantom 4 Pro ξεκινά από τα 1500 δολλάρια με απλό χειριστήριο και φτάνει τα 1800 για αυτό που ενσωματώνει την οθόνη ενώ θα είναι διαθέσιμο από την επόμενη εβδομάδα.


Σχόλια