Η Bose παρουσιάζει τη νέα σειρά SoundLink Revolve



Η Bose ετοίμασε κάτι νέο, με σκοπό τα ανταγωνιστεί τις γνωστές εταιρείες ήχου (βλ. B&O, Klipsch κτλ.) που ήδη έχουν παρόμοια προϊόντα στην αγορά. Θέλοντας να δώσει το παρών, το νέο σύστημα ήχου, σύμφωνα με την ίδια, είναι ό,τι καλύτερο έχει δημιουργήσει στην κατηγορία των Bluetooth ηχείων. Τα SoundLink Revolve και Revolve+ είναι τα νέα ηχεία κυλινδρικού σχήματος που μπορούν να αναπαράγουν πραγματικό ήχο σε φάσμα 360-μοιρών.

Σύμφωνα με την Bose, κάθε σύστημα συνδυάζει dual-opposing παθητικά radiators, τοποθετημένα προς τα κάτω, σε συνεργασία με τον πατενταρισμένο deflector ήχου. Έτσι, παράγουν εξαιρετικό ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις, καλύπτοντας μεγαλύτερη επιφάνεια χωρίς ηχητικές απώλειες και φυσικά με τις γνωστές χαμηλές συχνότητες, που δεν λείπουν από κανένα προϊόν της Bose. Επιπλέον, διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία που προσφέρει έως 12 ώρες αυτονομίας για το μικρό μοντέλο και έως και 16 ώρες για το Revolve+. Εκτός αυτού, η "plus έκδοση" είναι πιο ογκώδης, έχει δυνατότερο ήχο και έξτρα λαβή χειρός για εύκολη μεταφορά. Ακόμη, και τα δυο διαθέτουν πιστοποίηση IPX4, που σημαίνει αντοχή σε ελαφρά χτυπήματα και μερική αδιαβροχοποίηση.


Και τα δυο ηχεία προσφέρουν καλό ήχο και δυνατό μπάσο για τις διαστάσεις τους και μάλιστα χωρίς θόρυβο. Τέλος, είναι ήδη διαθέσιμα τουλάχιστον μέσω του site της Bose, διατίθενται σε δυο χρωματισμούς Triple Black και Lux Gray και κοστίζουν 200$ και 300$ αντίστοιχα.

Σχόλια