BeoPlay P2, για πλούσιο ήχο παντού από την B&O


Η Bang & Olufsen μετά την επιτυχημένη πορεία του BeoPlay A1, παρουσιάζει το P2. Πρόκειται για ένα bluetooth ηχείο... τσέπης, που όμως έχει να δώσει πολλές στιγμές ευχαρίστησης σε αυτούς που θέλουν παντού και πάντα να απολαμβάνουν μουσικές νότες.

Το BeoPlay P2 χωράει άνετα στην παλάμη ενός ενήλικα και μπορεί να συντροφεύσει τον κάτοχό του σε οποιαδήποτε εξόρμηση. Από το προγενέστερο έχει κληρονομήσει το mid-woofer ηχείο ενώ έχει προστεθεί και ένα tweeter 0,75-ιντσών, για πιο ολοκληρωμένο ήχο, που όπως κάθε προϊόν της εταιρείας, παίζει σε φάσμα 360 μοιρών. Έτσι, επιτυγχάνεται πλούσιος ήχος προς όλες τις κατευθύνσεις με την υπογραφή της B&O.

Ο σχεδιασμός του είναι άκρως μινιμαλιστικός χωρίς κάποιου είδους πλήκτρο, αποτελούμενος από αλουμίνιο και πολυμερές υλικό, δια χειρός της βραβευμένης σχεδιάστριας Cecilie Manz. Ο χειρισμός του πραγματοποιείται αγγίζοντάς το ή κουνώντας το, για παύση, αναπαραγωγή και αλλαγή κομματιού αντίστοιχα. Τέλος, θεωρείται το πιο οικονομικό προϊόν της B&O, καθώς κοστίζει μόλις 169 δολάρια σε αντίθεση με το A1 -που πωλείται έναντι 250 δολαρίων- και διατίθεται σε τέσσερις χρωματικές επιλογές.

Σχόλια