Garmin VIRB 360, για σφαιρικά πλάνα σε Ultra HD

H Garmin αντεπιτίθεται στις προτάσεις της "αντίπαλης" GoPro, παρουσιάζοντας τη νέα VIRB 360. Μια action camera που είναι ικανή να καταγράψει video 360 μοιρών και μάλιστα σε ανάλυση 5.7K/30fps, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

Η VIRB 360, ενσωματώνει διπλό φακό, ο οποίος πραγματοποιεί παράλληλη εγγραφή και αυτόματα συνθέτει τις λήψεις έτσι ώστε να πετύχει video 360 μοιρών, το οποίο ολοκληρώνεται από τέσσερα μικρόφωνα για ήχο πλήρους φάσματος. Η μέγιστη ανάλυση unstitched video είναι στα 5.7Κ/30fps και οι σταθερές λήψεις στα 15mp ενώ ο σταθεροποιητής εικόνας εξασφαλίζει όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα.

Ενσωματώνει δέκτη GPS για καταγραφή θέσης και συνδεσιμότητα Wi-Fi για μετάδοση δεδομένων αλλά και live streaming video, από την κάμερα στο smartphone ή απευθείας στο διαδίκτυο. Το πακέτο της συνδεσιμότητας ολοκληρώνεται με Bluetooth και NFC για εύκολη και γρήγορη επικοινωνία με άλλες συσκευές. Η αυτονομία της μπαταρίας σε επιλογή λήψης Ultra HD video αγγίζει την μια ώρα ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι είναι πλήρως αδιάβροχη και δεν απαιτείται χρήση επιπλέον θήκης.


Η Garmin VIRB 360 θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούνιο και θα πωλείται στην τιμή των 799 δολαρίων.

Σχόλια