Huawei Honor 9, με 6GB RAM και διπλή κάμερα


H Huawei αποκαλύπτει τη ναυαρχίδα της σειράς Honor με χαρακτηριστικά και δυνατότητες που συναντάμε σε πιο ακριβές συσκευές. Το Huawei Honor 9 διαθέτει οθόνη 5,15-ινστών ανάλυσης Full HD και χρώματα DCI-P3, στοιχείο που φέρουν τα iPhone 7 και Galaxy S8.

Στο εσωτερικό του νέου Honor κρύβεται ο επεξεργαστής HiSilicon Kirin 960 (όμοιο με των Mate 9 & P10), ο οποίος πλαισιώνεται από 6GB RAM. Όσον αφορά την αποθήκευση δεδομένων υπάρχουν δυο επιλογές με 64GB ή 128GB, τα οποία είναι επεκτάσιμα μέσω microSD. Φυσικά βασίζεται στο Android 7.0 Nougat, με το κλασικό EMUI στην 5.1 έκδοση.

Στο πίσω μέρος διακρίνουμε δύο κάμερες - συνδυασμός αισθητήρων 12MP & 20MP - που προσφέρουν 2x οπτικό ζουμ, δυνατότητα λήψης πορτραίτου (DoF) και άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές. Στην εμπρόσθια πλευρά υπάρχει άλλη μια των 8MP για video κλήσεις και selfies.

Το μεταλλικό σώμα που δένει αρμονικά με το γυαλί της οθόνης και του πίσω μέρους, προσδίδουν στη συσκευή μια αίσθηση πολυτέλειας ενώ υπάρχουν και επιλογές χρωμάτων ανάμεσα σε Grey, Blue και Amber Gold. Τέλος, η συσκευή διαθέτει μπαταρία 3200mAh, προσφέροντας ικανοποιητικούς χρόνους ομιλίας.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πότε θα το δούμε στην Ευρώπη αλλά ενδεικτικά η τιμή του θα κυμανθεί από τα 355€ έως τα 395€, για το 64άρι και το 128άρι αντίστοιχα.

Σχόλια