Huawei MediaPad M3 Lite 8.0, με Android 7.0 και ηχεία Harman/Kardon


Στην γκάμα της προσθέτει η Huawei ένα ακόμα MediaPad, ακολουθώντας τα σύγχρονα χαρακτηριστικά των tablets. Το ΜediaPad M3 Lite 8.0 είναι μια κομψή, σχεδιαστικά, συσκευή μεσαίου μεγέθους που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Η οθόνη, όπως μαρτυρά και η ονομασία του, είναι στις 8,4-ίνστες, με ανάλυση κάτι παραπάνω από Full HD, 1920×1200 pixels. Στο εσωτερικό κυριαρχεί ο Snapdragon 435 με οκτώ πυρήνες (1,4Ghz)
 ενώ προσφέρονται επιλογές με 3GB ή 4GB για RAM και 32GB ή 64GB για δεδομένα ενώ υπάρχει και υποδοχή microSD, για αυτούς που θέλουν αυξημένο αποθηκευτικό χώρο.

Έμφαση έχει δοθεί στο κομμάτι της ηχητικής, στο εν λόγω tablet κάτι που οφείλεται στη συνεργασία της Huawei με την Harman/Kardon. Έτσι, τα δυο στερεοφωνικά ηχεία που ενσωματώνονται στην συσκευή, παρέχουν καθαρές νότες και δυνατό ήχο. Κερασάκι στην τούρτα είναι τα καλοφτιαχμένα ακουστικά που παρέχονται από την AKG.

Την φωτογραφία αναλαμβάνουν οι δυο κάμερες των 8MP (εμπρός & πίσω), χωρίς ωστόσο να συνοδεύονται από κάποιο flash. Στις επιλογές συνδεσιμότητας εντοπίζουμε Wi-Fi, Bluetooth και υποστήριξη USB OTG. Η λειτουργία του βασίζεται στο Android 7.0 Nougat και η τροφοδότηση παρέχεται από την μη αφαιρούμενη μπαταρία των 4800mAh. Τα χαρακτηριστικά ολοκληρώνονται με το αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχει ενσωματωθεί στο κεντρικό home button.

Σχόλια