iPhone X, ίσως σταματήσει η παραγωγή του


Μια πρόσφατη αναφορά, μας φέρνει ασυνήθιστα νέα για το καλύτερο smartphone της Apple. Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν το τέλος παραγωγής αλλά και διάθεσης iPhone X από την εταιρεία πριν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του.

Πολλά δημοσιεύματα αναφέρονται σε χαμηλές πωλήσεις λόγω υψηλής τιμής, κάτι που έχει αρνητικό αντίκτυπο για την Apple. Από την άλλη, σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών ο λόγος του τέλους παραγωγής των iPhone X, είναι η αρνητική επιρροή που θα έχει στα μοντέλα του 2018. Στην πράξη, αν μειωθεί η τιμή του, όπως γινόταν μέχρι πρότινος στα παλιότερα μοντέλα, αυτό θα έχει συνέπεια ο κόσμος να μην ενδιαφερθεί για τα νέα iPhone. Άλλωστε πρόκειται για μια συσκευή με OLED οθόνη, 3D Face recognition και άλλα χαρακτηριστικά που λείπουν από τα iPhone 8/8 Plus. Έτσι, μειώνοντας την τιμή του σίγουρα θα είναι μεγάλο το ποσοστό που θα στραφεί στην αγορά ενός X, δίνοντας μικρότερο ενδιαφέρον στην νέα σειρά iPhone.

Ακόμη και σύμφωνα με το Digitimes, η Apple δουλεύει πάνω σε τέσσερα projects που αφορούν νέα iPhone. Τα δυο θα διαθέτουν οθόνη LCD και τα άλλα δύο OLED. Πιθανότατα να προσφέρει ένα συνδυασμό με δυο από αυτά (με LCD) και ενός με οθόνη OLED, τα οποία θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση καθώς και 3D face recognition. Φυσικά, θα υπάρξει και μια συσκευή που θα αντικαταστήσει το iPhone SE, ως μια πιο προσιτή επιλογή για το κοινό της εταιρείας.

Τέλος, αν όλα τα παραπάνω ισχύσουν θα το διαπιστώσουμε τους επόμενους μήνες που θα διαρρεύσουν και περισσότερες πληροφορίες...

Σχόλια