Samsung Galaxy S9, έρχεται τον επόμενο μήνα με ανανεωμένη κάμερα


Στις 25 Φεβρουαρίου στο Mobile World Congress (MWC), η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα το επόμενο flagship smartphone της. Το Galaxy S9 θα είναι το νέο κορυφαίο κινητό της κορεάτικης εταιρείας και επίσημα θα το δούμε σε ένα μήνα από σήμερα (και ώρα Ελλάδας 7 μ.μ.), σύμφωνα με την πρόσκληση που κοινοποίησε.

Χωρίς πολλές πληροφορίες αλλά με μια βασική που αναγράφεται στο teaser λογότυπο, το κύριο χαρακτηριστικό του νέου S9 θα είναι η κάμερα και αυτό φανερώνεται από το "reimagined". Μαζί με τις φήμες που "παίζουν" όλο αυτό το διάστημα αναμένουμε μια κάμερα με μεταβλητό διάφραγμα. Στοιχείο που μπορεί να συναντήσει κανείς ακόμα και στην πιο οικονομική point-and-shoot και εξυπηρετεί πολλαπλά, πλέον θα υπάρχει και στο νέο smartphone της Samsung. Προσφέροντας νέες φωτογραφικές δυνατότητες, πιθανολογείται να υπάρχει η επιλογή αλλαγής του διαφράγματος, πράγμα που επιτρέπει την είσοδο περισσότερου ή πιο λίγου φωτός στον αισθητήρα, για ακόμα πιο καλλιτεχνικές λήψεις.

Όσον αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι, δεν αναμένονται ιδιαίτερες τροποποιήσεις από το Galaxy S8. Από την άλλη ο επεξεργαστής όπως έχει ξανά ειπωθεί στο blog θα είναι ο Exynos 9810 με αυξημένες AI δυνατότητες και πλουσιότερο multimedia χαρακτήρα ενώ πιθανότατα να υπάρξει και έκδοση με τον Snapdragon 845, ανάλογα την έκδοση και τη χώρα πώλησης.

Αυτός είναι ο επεξεργαστής των νέων Samsung Galaxy S9/S9+

Σχόλια