Sony A8F & X900F series, οι νέες OLED και 4K HDR τηλεοράσεις


H Sony δίνει δυναμικό παρόν στην CES 2018 παρουσιάζοντας τις νέες σειρές τηλεοράσεων της για όλα τα βαλάντια. Οι νέες BRAVIA A8F και X900F βασίζονται σε OLED και 4K HDR LCD panel αντίστοιχα. Και οι δύο παρέχουν την καλύτερη HDR απεικόνιση βελτιώνοντας τόσο το SD όσο και το HD περιεχόμενο χάρη στη μοναδική επεξεργασία και τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν τα νέα πάνελ.

Όσον αφορά την ακριβή σειρά BRAVIA A8F (55", 65") προσφέρει πλούσια εμπειρία θέασης με πρωτοφανή επίπεδα μαύρου, πιο πιστά χρώματα και ευρείες οπτικές γωνίες, χάρη στην τεχνολογία OLED που περιλαμβάνει πάνω από οκτώ εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενων pixels. O επεξεργαστής X1 Extreme ελέγχει με ακρίβεια τα pixel και παρέχει εξαιρετική εικόνα 4K HDR. Ακόμα η τεχνολογία Acoustic Surface χαρίζει απαράμιλλη ποιότητα ήχου απευθείας από τα ηχεία της τηλεόρασης, τα οποία είναι κρυμμένα στο πίσω μέρος, για μια όμορφη εικόνα.

Sony X900F

Από την άλλη, η νέα σειρά X900F προσφέρεται σε διαγωνίους των 49",55", 65", 75" και 85" και εξοπλίζεται με LED panel που την καθιστά πιο προσιτή αλλά φέρει τον X1 Extreme processor της A8F. Ακόμα διαθέτει την νέα τεχνολογία X-Motion Clarity που διατηρεί την ομαλή απεικόνιση γρήγορου περιεχομένου ακόμα και στην διάσταση των 85-ιντσών, εξαλείφοντας έτσι το σύνηθες πρόβλημα στις μεγάλες οθόνες. Η ίδια τεχνολογία μέσω ειδικού αλγόριθμου βοηθά στον έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και την διάρκεια αυτού κατά την αναπαραγωγή περιεχομένου εξασφαλίζοντας έτσι καθαρή εικόνα χωρίς απώλεια φωτεινότητας.

Και οι δύο σειρές υποστηρίζουν Dolby Vision για βελτιωμένη κινηματογραφική εμπειρία με πιο πιστό λευκό, βαθύ μαύρο και έντονα χρώματα.

Σχόλια