Samsung ISOCELL dual, ένα πλήρες σύστημα διπλών καμερών για προσιτές συσκευές


H Samsung πρόσφατα υιοθέτησε το σύστημα διπλό καμερών στις συσκευές τις και πλέον έχει επικεντρωθεί σε αυτό. Η εταιρεία θέλοντας να βοηθήσει τις άλλες κατασκευάστριες κυρίως στην entry-level κατηγορία smartphones παρουσίασε το ISOCELL Dual.


Πρόκειται για ένα σύστημα διπλών καμερών μαζί με τους απαραίτητους αλγόριθμους επεξεργασίας που απευθύνεται στην αγορά των smartphones. Με αυτό οι εταιρείες θα μπορούν εύκολα και οικονομικά να εξοπλίζουν τις συσκευές τους με διπλή κάμερα χωρίς απαραίτητα να κοστίζουν πολλά χρήματα. Στη πράξη, το ISOCELL Dual θα εξυπηρετεί είτε ως κάμερα που θα προσφέρει θολό φόντο (bokeh) είτε ως κάμερα λήψεων χαμηλού φωτισμού και θα διατίθεται ως έτοιμο "πακέτο" στις κατασκευάστριες.

Έτσι, οι εταιρείες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε συστοιχία 13MP & 5MP (για bokeh) ή σε 8MP & 8MP (για low-light λήψεις), ανάλογα με την συσκευή που θέλουν να δημιουργήσουν. Τέλος, οι συνοδευόμενοι αλγόριθμοι είναι ρυθμισμένοι αντίστοιχα για το κάθε δίδυμο αισθητήρα, προσφέροντας έτσι τα μέγιστα.

Σχόλια