Η Apple τον Ιούνιο θα αποκαλύψει την νέα γενιά του iOS, MacOS και όχι μόνο


To καθιερωμένο Worldwide Developers Conference (WWDC) της Apple αναμένεται μεταξύ 4 και 8 Ιουνίου και θα λάβει μέρος στο San Jose ενώ οι developers θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισιτήρια έως τις 22 Μαρτίου, μέσω της ιστοσελίδας της Apple.

Στο περσινό event είχα πληθώρα νέων προϊόντων όπως το HomePod, την ανακοίνωση του νέου iMac Pro, την 11η έκδοση του iOS,το macOS High Siera και το WatchOS 4 ενώ ακόμα είδαμε και το 10,5-ιντσών iPad Pro. Φέτος αναμένουμε περισσότερα για το μέλλον των macOS και iOS καθώς πιθανολογείται να παρουσιαστούν και πιο προσιτά iPads και MacBooks.


Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι το iOS 12. Στην νέα έκδοση η Apple θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία και την απόδοση ενώ δεν θα λείπουν και νέα χαρακτηριστικά. Φημολογείται ότι η εταιρεία θα λανσάρει τις universal εφαρμογές, οι οποίες θα είναι συμβατές με iPhone, iPad και Mac.

Τέλος, πολύ πιθανή είναι παραμετροποίηση της homescreen του iOS, αλλάζοντας έτσι τα μέχρι πρότινος δεδομένα, που από την αρχή έως και σήμερα είναι κάτι που παραμένει σχεδόν ίδιο. 

Σχόλια