Beoplay P6, για ήχο 360 και φορητότητα από την B&O


H Βang & Οlufsen Play λανσάρει ένα νέο bluetooth ηχείο με όλα τα στοιχεία της σειράς: είναι όμορφο, έχει μικρές διαστάσεις και προσφέρει φορητότητα, έχει ελαφρώς τσιμπημένη τιμή και ομολογουμένως θα έχει καλό ήχο, όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας, που δεν απογοητεύουν σε αυτό το κομμάτι.

Το νέο ηχείο ακούει στο όνομα Beoplay P6 και αποτελεί το δεύτερο bluetooth ηχείο που έχει και ενσωματωμένο μικρόφωνο υποστηρίζοντας εκτός από τηλεφωνική συνομιλία και voice assistants. Εσωτερικά, διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία που είναι τοποθετημένα αντιστοίχως στις δυο πλευρές προσφέροντας έτσι προς όλες τις κατευθύνσεις ήχο "True 360" της B&O. Ενσωματώνει μπαταρία που χαρίζει έως και 16 ώρες αυτονομίας ενώ φορτίζεται σε μόλις τρεις ώρες μέσω USB-C. Ακόμη είναι ανθεκτικό στη σκόνη αλλά και το νερό, καθιστώντας το ιδανικό σύντροφο σε κάθε περιπέτεια.


Εξωτερικό το Beoplay P6 είναι ένα όμορφο και κομψό ηχείο με σώμα αλουμινίου, γρίλιες στις δυο μεγάλες επιφάνειες που υπάρχουν τα ηχεία, πλήκτρα λειτουργίας και δερμάτινο λουράκι μεταφοράς. Για τον ήχο περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορούμε να γράψουμε καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Απριλίου ωστόσο αυτό που μας δίνει μια μικρή πίκρα είναι η τιμή του που ενδεικτικά αναμένεται στα 399€. Σίγουρα η ποιότητα δεν συνάδει με το χαμηλό κόστος άλλωστε και τα προϊόντα της B&Ο δεν θα τα λέγαμε προσιτά. Απ' ότι την άλλη όμως αν κάποιος επιθυμεί να μπει στο κόσμο της B&O μπορεί να κοιτάξει και το Beoplay P2 που κοστίζει μόλις 169€ και παρόλο το μικρό του μεγέθους ευχαριστεί τον καθένα.

Σχόλια