Νέα gaming laptops από την HP σε προσιτές τιμές


Η HP θέλει να καλύψει κάθε ανάγκη μέσα από την νέα της σειρά φορητών υπολογιστών Pavilion Gaming. Καλύπτοντας το κενό μεταξύ των σειρών Pavilion και Omen, πλέον προσφέρει την επιλογή που θα επιθυμούσαν πολλοί χρήστες. Συνδυάζοντας δυνατά χαρακτηριστικά με προσιτές τιμές, η νέα σειρά απευθύνεται σε gamers, επαγγελματίες και κάθε λογής χρήστες που δεν θέλουν να συμβιβαστούν χωρίς ωστόσο να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Τα νέα φορητά Pavilion Gaming έρχονται με οθόνες 15-ιντσών υποστηρίζοντας αναλύσεις FHD στα 144Hz, FHD στα 60Hz και UHD 4K ενώ ο σχεδιασμός τους δανείζεται στοιχεία από τα υπάρχοντα Omen, με μαύρο χρώμα και έντονο πράσινο στα σημεία. Αναλόγως το μοντέλο διαθέτουν φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και πίσω logo, ήχο με την υπογραφή της Bang & Olufsen και πληθώρα συνδέσεων.


Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά υπάρχουν επιλογές για 8ης γενιάς επεξεργαστές Intel (4core U-series, 4/6core H-series) και για κάρτες γραφικών AMD Radeon RX 560X ή Nvidia GeForce GTX 1060. Ακόμα μπορεί να διατεθούν με συνδυασμούς δίσκων SSD - HDD και υποστηρίζουν έως και 16GB DDR4 RAM.

Τα HP Pavilion Gaming Laptops θα γίνουν διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα, με τιμές που θα ξεκινούν από τα 799 δολάρια (~650€).

Σχόλια