Η DJI λανσάρει ένα λιγότερο θορυβώδες Phantom 4 Pro


Το Phantom 4 Pro έρχεται ανανεωμένο με την έκδοση V2.0 προσφέροντας κάτι που αρκετοί θα το εκτιμήσουν δεδομένων ορισμένων συνθηκών. Η DJI λανσάρει την πιο πρόσφατη έκδοση του πολύ αποκτημένου drone με μια ουσιαστική διαφορά από το υπάρχον μοντέλο. Είναι πιο... ήσυχο αφού οι έλικες του παράγουν κατά 60 τοις εκατό λιγότερο θόρυβο (ή αλλιώς -4dB). Έτσι, γίνεται πιο διακριτικό και εξυπηρετεί σε περιπτώσεις που ο παραπάνω θόρυβος θα δημιουργούσε προβλήματα.

Επιπλέον, έχει προστεθεί η τεχνολογία OcuSync (την συναντάμε και στο Mavic Pro) για live-streaming video, αντικαθιστώντας το προγενέστερο σύστημα Lightbridge. Το OcuSync έχει σχεδιαστεί για low-latency, υψηλής ανάλυσης video και συγκεκριμένα για χρήση με τα FPV racing goggles της DJI, υπόσχοντας καλύτερη λειτουργία σε σύγκριση με το προηγούμενο σύστημα.

Στα υπόλοιπα το Phantom 4 Pro V2.0 είναι ακριβώς ίδιο με το υπάρχον μοντέλο προσφέροντας όμοια χαρακτηριστικά όπως 30 λεπτά χρόνος πτήσης, όμοιο αισθητήρα 1-ίντσας 20MP CMOS με εγγραφή 4K/60fps video, πανομοιότυπο design και ίδια εμβέλεια.

Το Phantom 4 Pro V2.0 είναι διαθέσιμο μέσω του site της DJI στα 1699€ ενώ υπάρχει και η έκδοση με το multimedia remote control που ενσωματώνει οθόνη (5,5", 1080p) με τιμή στα 1999€.

Σχόλια