Harman/Kardon Citation 500, premium ηχείο με υποστήριξη Google Assistant

H Harman/Kardon πρόσθεσε στην γκάμα της το Citation 500, ένα νέο smart speaker με υποστήριξη του Google Assistant. H εταιρεία θα το παρουσιάσει στην αναμενόμενη έκθεση IFA 2018 ενώ θα είναι διαθέσιμο για προ παραγγελία στην Ευρώπη στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το ηχείο διατίθεται με γκρι ή μαύρo υφασμάτινο κάλυμμα Kvadrat προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτελείας. Στο εσωτερικό του διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία ισχύος 200W αποτελούμενα από δύο woofers των 5,25-ιντσών και δύο tweeters των 25 χιλιοστών προσφέροντας γεμάτο ήχο ενώ υποστηρίζει υψηλής ανάλυσης audio streaming στα 24bit/96Khz. Επιπλέον, περιλαμβάνει έγχρωμη LCD οθόνη αφής στο πάνω μέρος για χειροκίνητο έλεγχο αν και μπορεί να ελέγχεται μέσω φωνητικών εντολών. Παράλληλα το Citation 500 μπορεί να εξυπηρετήσει και ως smart home hub, εφόσον υπάρχει η κατάλληλη εγκατάσταση, για έλεγχο του φωτισμού κ.α.

Το νέο Harman/Kardon Citation 500 θα πωλείται στην τιμή των 700 δολαρίων και όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ένα smart speaker που ανήκει στην premium κατηγορία των ηχείων της εταιρείας.

Σχόλια