H OnePlus ετοιμάζει την δική της έξυπνη τηλεόραση


Η γνωστή σε όλους OnePlus έχοντας κερδίσει το κοινό με τα smartphones, που αν και προσιτά (από τον ανταγωνισμό) προσφέρουν κορυφαία χαρακτηριστικά, ετοιμάζεται να μπει στο χώρο των έξυπνων τηλεοράσεων.

Ο CEO της εταιρείας Pete Lau, αποκάλυψε αυτήν την πληροφορία σήμερα, εξηγώντας ότι η νέα κίνηση θα συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της εταιρείας των τελευταίων 5 χρόνων, δηλαδή τη δημιουργία μια διασυνδεδεμένης ανθρώπινης εμπειρίας.

"Για εμάς, υπάρχουν τέσσερα σημαντικά περιβάλλοντα στα οποία βρίσκεται ο άνθρωπος: το σπίτι, ο χώρος εργασίας, τα μέσα μεταφοράς και αυτό του να είμαστε εν κινήσει. Για το σπίτι -που ίσως είναι το πιο σημαντικό- ξεκινά μια εμπειρία οφελών μέσω της έξυπνης διασύνδεσης." 

"Εμείς θέλουμε να φέρουμε το περιβάλλον του σπιτιού σε άλλο επίπεδο. Για να το πετύχουμε αυτό χτίζουμε ένα νέο προϊόν με προηγμένο σχεδιασμό, ποιοτική εικόνα και μοναδική εμπειρία ήχου.", προσθέτει ο ίδιος μέσω του site της OnePlus.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Shenzhen, έχει διακριθεί για τα προϊόντα κινητής καθώς διαθέτουν όμορφο σχεδιασμό και είναι αξιόπιστα. Ήδη στην Ινδία έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τις Apple και Samsung, όντας ως το κορυφαίο premium brand στα smartphones και μάλιστα πετυχαίνοντας κάτι τέτοιο σε πολύ μικρό διάστημα.

H OnePlus TV θα ενσωματώνει AI έξυπνα χαρακτηριστικά και θα αναλαμβάνει το ρόλο του ψηφιακού βοηθού εκτελώντας φωνητικές εντολές ενώ θα επικοινωνεί με το κινητό. Για την ώρα δεν έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες σχετικές με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης αλλά πιθανότατα να παρουσιαστεί στις αρχές του 2019.

Πάντως, είναι μια ριψοκίνδυνη κίνηση από την OnePlus, η οποία μπαίνει σε χώρο με μεγάλο ανταγωνισμό και εταιρείες που προσφέρουν τηλεοράσεις εδώ και πολλά χρόνια. Παρ' όλα αυτά αν αναλογιστεί κανείς την πολύ καλή δουλεία που έχει κάνει με τα smartphones, η επιτυχία δεν απέχει πολύ, αρκεί η εταιρεία να βάλει όλη την τεχνογνωσία της για ένα τελικό προϊόν που θα εντυπωσιάσει με το παραπάνω.

Σχόλια