Sony Master Series A9F & Z9F 4Κ ΤVs, έρχονται με χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν


H Sony ανακοίνωσε τις τιμές των νέων flagship σειρών 4K τηλεοράσεων και τις επόμενες μέρες θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα. Οι σειρές A9F (OLED) και Z9F (LCD) Master Series έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την κορυφαία ποιότητα υλικών και εικόνας προς τον τελικό καταναλωτή.

Ξεκινώντας με τις τιμές αναλόγως το μοντέλο διαμορφώνονται ως εξής:
  • Sony Master Series XBR-55A9F 55" OLED, 3.100€
  • Sony Master Series XBR-65A9F 65" OLED, 4.100€
  • Sony Master Series XBR-65Z9F 65" LCD, 3.100€
  • Sony Master Series XBR-75Z9F 75" LCD, 5.200€
Sony A9F OLED 

Η σειρά A9F OLED έρχεται με τεχνολογίες όπως το Pixel Contrast Booster, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τα χρώματα σε υψηλά επίπεδα φωτεινότητας. Ακόμη προσφέρει μια ανανεωμένη έκδοση της τεχνολογίας Acoustic Surface Audio+, με την οποία η οθόνη μπορεί να αναλάβει το ρόλο του κεντρικού ηχείου σε ένα surround σύστημα ήχου.

Sony Z9F LCD

Από την άλλη, η Z9F LCD διαθέτει το χαρακτηριστικό X-Wide Angle, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εικόνα από κάθε γωνία θέασης. Η Sony ανάφερε ότι κάθε panel έχει ρυθμιστεί στο εργοστάσιο με στόχο την βελτιστοποίηση της ομοιομορφίας των χρωμάτων. Επιπρόσθετα, το Χ-Motion Clarity μειώνει τις θολούρες της κίνησης χωρίς να επηρεάζει την φωτεινότητα της οθόνης.

Και οι δύο σειρές "μοιράζονται" τον επεξεργαστή της Sony X1 Ultimate, ο οποίος μπορεί να αναγνωρίζει και να αναλύσει κάθε αντικείμενο στην εικόνα μέσω της νέας τεχνολογίας Super Resolution για κορυφαία ακρίβεια και λεπτομέρεια. Ακόμη, οι τηλεοράσεις περιλαμβάνουν και ένα αυτοματοποιημένο σύστημα βαθμονόμησης που είναι συμβατό με το λογισμικό CalMAN, που αποτελεί το καλύτερο εργαλείο για καλιμπράρισμα μιας οθόνης.

Τέλος, βασίζονται στο Android TV που προσφέρει πληθώρα περιεχομένου ενώ είναι συμβατές με το Google Assistant και μπορούν άνετα να "εκτελέσουν" εντολές αναζήτησης χάρη στα μικρόφωνα που ενσωματώνουν.

Σχόλια