OnePlus 6T, το Android smartphone στα καλύτερά του


To OnePlus 6T ανακοινώθηκε επίσημα στο προγραμματισμένο event της εταιρείας, που έλαβε μέρος στην Νέα Υόρκη. Το νέο flagship κινητό της OnePlus είναι εδώ και έρχεται με πολλές βελτιώσεις προσφέροντας ένα σύνολο που σίγουρα αποτελεί "μπελά" για τις μεγάλες εταιρείες του χώρου.

ONEPLUS 6T

Ο επεξεργαστής της νέας συσκευής δεν είναι άλλος από τον Snapdragon 845 που συνδυάζεται με 6GB RAM και 128GB. Επιπλέον υπάρχει και μια πιο ισχυρή εκδοχή με 8GB RAM και 256GB για αυτούς που δεν συμβιβάζονται. Η οθόνη της συσκευής είναι τεχνολογίας Optic AMOLED με διαγώνιο 6,41-ιντσών (19,5:9aspect ratio) και ανάλυση 2,340 x 1,080 pixels ενώ διακρίνεται και ένα μικρό notch στο πάνω μέρος για την κάμερα (86% screen-to-body ratio). Για την τροφοδοσία της, η συσκευή βασίζεται στην μπαταρία των 3,700mAh, η οποία υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης.


Η κάμερα του OnePlus 6T αποτελείται από δυο αισθητήρες (κατασκευής Sony) 16MP/20MP f/1.7 με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) ενώ στο εμπρόσθιο τμήμα υπάρχει μέσα στο notch της οθόνης μια 16MP f/2.0 για selfies.

Στα φυσικά χαρακτηριστικά έχουμε μια συσκευή με διαστάσεις 157,5x74,8x8,2 χιλ. και βάρους 185 γραμμαρίων. Και τα δυο τμήματα της συσκευής είναι καλυμμένα με γυαλί Corning Gorilla Glass 6 ενώ για αυτούς που αναρωτιούνται δεν υπάρχει ξεχωριστή έξοδος ακουστικών.


Καινοτόμο χαρακτηριστικό του OnePlus 6T είναι ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος όπου ενσωματώνεται στην ίδια η οθόνη και σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές είναι και αρκετά γρήγορος. Επίσης, για την καλύτερη δυνατή απεικόνιση έχουν προστεθεί προφίλ καλιμπραρίσματος όπως το Night Mode, το Gaming Mode, το Reading Mode που αναλόγως την περίσταση παραμετροποιούν τα ρυθμίσεις τις οθόνης, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το λειτουργικό δεν είναι άλλο από το Android 9.0 Pie με τις πινελιές του πιο πρόσφατου OxygenOS 9.0.3, που του προσφέρει αέρα καλύτερο και από αυτό μιας stock έκδοσης.

Το OnePlus 6T θα κυκλοφορήσει αρχικά σε δυο χρωματικές επιλογές Mirror Black και Midnight Black και θα γίνει διαθέσιμο στις 6 Νοεμβρίου στις τιμές που ακολουθούν:

OnePlus 6T Mirror Black 8GB+128 - 549€
OnePlus 6T Mirror Black / Midnight Black 8GB+128GB - 579€
OnePlus 6T Midnight Black 8GB+128GB - 579€



Σχόλια