Huawei Nova 4, με 48MP κάμερα και all-screen οθόνη


Μετά τη Samsung με το A8s σειρά παίρνει η Huawei παρουσιάζοντας το Nova 4, ένα smartphone με all-screen οθόνη που ενσωματώνει την κάμερα μέσα σε μια μικρή οπή. Η λογική δείχνει πως οι εταιρείες για το 2019 θα κινηθούν αντιστοίχως εξαφανίζοντας το μεγάλο "notch" που έχουν στις οθόνες τους (περιλαμβάνοντας ακουστικό, αισθητήρες, κάμερες).

Με αυτό το σκεπτικό, δεύτερη η Huawei, παρουσιάζει την δική της εκδοχή με all-screen οθόνη που όμως δεν διαθέτει notch παρά μια μικρή "τρύπα" για την εμπρόσθια κάμερα των 25MP. Το Nova 4 εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή Kirin 970, που συναντάμε και στο P20 Pro, 8GB RAM, 128GB για δεδομένα ενώ η οθόνη των 6,4-ιντσών διαθέτει ανάλυση 2310 x 1080 pixels.

H ενσωματωμένη μπαταρία των 3750mAh υποστηρίζει fast charging με φορτιστή ισχύος 18W μέσω της υποδοχής USB-C. Φυσικά δεν λείπει ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος ενώ η κύρια κάμερα της συσκευής προσφέρει εικόνες ανάλυσης 48MP και συνοδεύεται από άλλες δυο βοηθητικές.

Το Huawei Nova 4 θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη, μετά την επίσημη πρώτη στην Κίνα, και θα κοστίζει περίπου στα 550€ ενώ θα υπάρξει και ελαφρώς πιο οικονομική επιλογή που θα διαφέρει στην κάμερα (20MP αντί 48MP).

Σχόλια