Αναμένεται Apple event στις 25 Μαρτίου


Η Apple ανακοίνωσε επίσημα το επόμενο event της που είναι προγραμματισμένο για την 25η Μαρτίου, όπου αναμένουμε την παρουσίαση της πολύ φημολογούμενης υπηρεσίας TV streaming καθώς και των συνδρομητικών Apple News.

Ως συνήθως, η πρόσκληση δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τί πρόκειται να δούμε παρ' όλα αυτά το "It's show time", θέλουμε να πιστεύουμε ότι φανερώνει αυτά που προαναφέραμε. Άλλωστε οι φήμες για το εν λόγω event είχαν αρχίσει από τον προηγούμενο μήνα και αυτό που έλεγαν τα περισσότερα sites είναι ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει κυρίως υπηρεσίες. Από την άλλη, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να δούμε ανανεωμένα AirPods, ίσως κάποιο νέο entry-level iPad και γιατί όχι το καθυστερημένο AirPower wireless charging pad.

Όσο για την υπηρεσία Apple News πρόκειται να είναι κάτι σαν το Netflix που αντί για ταινίες και σειρές θα παρέχονται συνδρομητικά περιοδικά και εφημερίδες όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος. Έτσι, θα είναι σχετικά εύκολο να βρει κανείς πλούσιο περιεχόμενο για ειδήσεις και πληροφορίες μέσω ενός ψηφιακού stand προσφέροντας πολλαπλές επιλογές για τους λάτρεις της ανάγνωσης και όχι μόνο.

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερα για το Apple event του Μαρτίου ωστόσο αν κυκλοφορήσει κάτι ουσιώδες θα προστεθεί στο άρθρο ως ενημέρωση. Έτσι, δεν μένει παρά να κάνουμε υπομονή και να δούμε τι μας ετοιμάζει η εταιρεία του Cupertino.

Σχόλια