Bowers & Wilkins Formation series, νέα high-end ασύρματα συστήματα ήχου


Η Bowers & Wilkins ανακοίνωσε την νέα οικογένεια high-end ασύρματων ηχείων για ποιοτικό ήχο και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Η σειρά Formation περιλαμβάνει συστήματα ήχου που είναι ικανά να στριμάρουν μουσική ανάλυσης έως 96/24-bit ενώ η εταιρεία ισχυρίζεται ότι προσφέρουν διπλάσια πιστότητα απ' ότι άλλα ασύρματα ηχεία.

Η σειρά Formation αποτελείται από τρία σετ. Το Wedge, το οποίο είναι ένα ηχείο all-in-one για αυτούς που δεν θέλουν πολύπλοκα συστήματα και καλώδια. Το Duo είναι ένα στερεοφωνικό αυτοενισχυόμενο σύστημα ενώ το Bar είναι η ηχόμπαρα για αυτούς που θέλουν μια εναλλακτική αντί για τα ηχεία της τηλεόρασης.

Για όλα τα παραπάνω και για τους πιο απαιτητικούς η B&W λανσάρει δυο ακόμα προϊόντα ολοκληρώνοντας της σειρά Formation και αυτά είναι το Bass, ένα κομψό subwoofer αλλά και έναν analog-to-digital/digital-to audio μετατροπέα που ονομάζεται Audio και μπορεί να μετατρέψει ενσύρματα ηχεία ή turntables σε ένα ασύρματο σύστημα για streaming.

Όλα αυτά φυσικά υποστηρίζουν AirPlay 2, Spotify Connect καθώς και επικοινωνία με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth.

Formation Wedge


Το Wedge όπως φανερώνει και το όνομά του έχει σφηνοειδές σχήμα. Είναι ένα ασύρματο ηχείο που παίρνει κανείς τα μέγιστα από αυτό αν τοποθετηθεί σε γωνία. Διαθέτει πέντε ηχεία: 2 x 40-watt tweeters, 2 x 40-watt midrange και ένα 80-watt subwoofer. Εξωτερικά είναι ντυμένο με ποιοτικό ύφασμα και το πίσω μέρος του είναι κατασκευασμένο από ξύλο. (Τιμή: $899)

Formation Duo


Το Duo είναι ένα ζευγάρι αυτοενισχυόμενων ηχείων αποτελούμενο από carbon tweeter της σειράς B&W 700. Πρόκειται για ένα στερεοφωνικό σύστημα high-end που απευθύνεται σε απαιτητικούς μουσικόφιλους. (Τιμή: $4000)

Formation Bar


Για αυτούς που θέλουν κάτι πολύ παραπάνω από τον ήχο της τηλεόρασής τους η νέα ηχόμπαρα είναι ότι πρέπει. Διαθέτει συνολικά εννέα ηχεία, τρία tweeters και έξι midrange/bass και είναι σχεδιασμένη για σύνδεση με το Formation Bass προσφέροντας απαράμιλλης ποιότητας ήχο για ταινίες και μουσική. (Τιμή: $999)

Σχόλια