Bose Home Speaker 300, το νέο "έξυπνο" ηχείο μικρών διαστάσεων


H Bose παρουσίασε ένα νέο πολυχρηστικό ηχείο για το σπίτι, το Home Speaker 300. To νέο φορητό σύστημα ήχου παράγει ήχο 360 μοιρών και δυναμικό μπάσο.  Αποτελείται από αλουμινένιο σώμα και μπορεί να συνδεθεί με τα υπόλοιπα έξυπνα ηχεία της Bose, δημιουργώντας έτσι ένα "multi-room" σύστημα ήχου.

Το Bose Home Speaker 300 είναι ο μικρότερος αδερφός του "500", πράγμα που σημαίνει ότι εκτός των μικρότερων διαστάσεων απουσιάζει και η οθόνη LCD που απεικονίζει το album που αναπαράγεται. Παρ' όλα αυτά διαθέτει τα πλήκτρα ελέγχου στο πάνω μέρος όπως και τα πλήκτρα αγαπημένων τραγουδιών ή σταθμών. Καθώς πρόκειται για έξυπνo ηχείo ενσωματώνει μικρόφωνο έτσι ώστε μέσω φωνής να πραγματοποιεί κάποιες ενέργειες. Ακόμα υποστηρίζει AirPlay 2 ενώ μέσω Bluetooth μπορεί να επικοινωνήσει ασύρματα με οποιαδήποτε συσκευή. Επιπρόσθετα, μια διακριτική LED γραμμή στο εμπρόσθιο τμήμα δείχνει πότε το μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένο.

Όσον αφορά τις ψηφιακές βοηθούς υποστηρίζει το Google Assistant και το Alexa.

Το Bose Home Speaker 300 θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τις 4 Ιουνίου (μέσω του site) ενώ από τις 20 Ιουνίου θα βρίσκεται και στα ράφια των καταστημάτων με τιμή γύρω στα 299€.

Σχόλια