Asus ROG Phone II, το ισχυρότερο gaming κινητό με οθόνη 120Hz και επεξεργαστή 855 Plus


H Asus αποκάλυψε την πιο smartphone σειράς gaming κινητών ROG (Republic of Gamers). Αυτό δεν είναι άλλο από το ROG Phone II, τον διάδοχο του πρώτου ROG Phone που εκτός των άλλων αποτελεί και το ισχυρότερο Android κινητό που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής.

Η οθόνη του κινητού είναι τεχνολογίας OLED με ανάλυση 1080p, διαγώνιο 6,59-ιντσών και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Το ROG II είναι το πρώτο smartphone που ενσωματώνει τον αποκλειστικά κατασκευασμένο για gaming συσκευές Snapdragon 855 Plus, με ιδιαίτερο σύστημα ψύξης και πουσαρισμένες επιδόσεις.


Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το κινητό διαθέτει 12GB RAM και 512GB χώρο αποθήκευσης καθώς και μπαταρία χωρητικότητας 6000mAh. Επίσης, εξοπλίζεται με δυο υποδοχές USB-C προσφέροντας τη δυνατότητα φόρτισης με παράλληλη χρήση επιπρόσθετων αξεσουάρ. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει και μια ποικιλία από προσθήκες όπως gamepad, dual-screen dock καθώς και clip-on ανεμιστηράκι ψύξης.

Το φωτογραφικό σκέλος της συσκευής αναλαμβάνει το διπλό σύστημα καμερών με ένα super ευρυγώνιο φακό 11 χιλιοστών, διαφράγματος f/2,4 και τον κύριο 26 χιλιοστών με αισθητήρα 48MP 1/2" f/1,8 της Sony, που διαθέτουν σύστημα PDAF/laser AF καθώς και δυνατότητα εγγραφής video 4K στα 60fps και slo-mo 480fps ανάλυσης 720p.

To Asus ROG Phone II θα κυκλοφορήσει στην αγορά παγκοσμίωςτον Σεπτέμβριο με τιμή που θα κυμαίνεται γύρω στα 900 δολάρια.

Σχόλια