HP TouchPad: Παρουσιάστηκε επίσημα


Το event της HP, στο San Fransisco έχει ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα και η παρουσιάσεις των προϊόντων πέφτουν βροχή. Ξεκινάμε λοιπόν με την επίσημη παρουσίαση του πρώτου tablet της εταιρείας, το HP TouchPad, γνωστό μέχρι πρότεινος ως HP Topaz.

Το TouchPad λοιπόν "τρέχει" το νέο λειτουργικό της εταιρείας για φορητές συσκευές webOS 3.0, ενσωματώνει την μηχανή Beats audio αλλά και την λειτουργία Tap-to-Share για εύκολη μεταφορά αρχείων από το τηλέφωνο προς αυτό.

Ακόμη διαθέτει οθόνη αφής 9.7-ιντσών (1024x768pixels), διπύρηνο επεξεργαστή 1.2Ghz Snapdragon, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, ψηφιακή πυξίδα και 16GB/32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο ενώ παράλληλα υποστηρίζει video-κλήσεις χάρη στην ενσωματωμένη web κάμερα 1.3MP, η οποία βρίσκεται στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής.


Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, η υποστήριξη ασύρματης εκτύπωσης αρχείων και η ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω WiFi 802.11b/g/n και Bluetooth 2.1.

Tέλος, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η ικανότητα του να γράφει αυτόματα κείμενο υπαγορεύοντάς του το μέσω τηλεφώνου.


To ΗP TouchPad αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή

Σχόλια