ΗP Pre 3: Με 1.4Ghz επεξεργαστή, 5ΜP κάμερα και oθόνη 3.6"

Συνεχίζοντας με τις παρουσιάσεις των νέων προϊόντων της HP, την σειρά παίρνει το Palm 3. Ο διάδοχος του Palm 2, το οποίο είναι λεπτότερο και αρκετά βελτιωμένο καθώς επίσης "έρχεται" με μεγαλύτερη οθόνη.




Πιο αναλυτικά διαθέτει καλύτερο αναδυόμενο QWERTY πληκτρολόγιο, οθόνη αφής 3.6-ιντσών (800x480pixels), λειτουργικό webOS 2.2, κάμερα 5ΜΡ με αυτόματη εστίαση, LED flash και ικανότητα εγγραφής video στα 720p. Aκόμη στο εμπρόσθιο μέρος του τηλεφώνου υπάρχει κάμερα για video-κλήσεις ενώ διαθέτει και λειτουργία mobile hotspot.

Στα ενδότερα βρίσκουμε τον επεξεργαστή Qualcomm MSM 8X55 χρονισμένο στο 1.4Ghz(!), 512ΜΒ μνήμη RAM και μπαταρία 1230mAh. Παράλληλα μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα WiFi 802.11a/b/g/n, ενώ διαθέτει Bluetooth 2.1+EDR, A-GPS, υποστήριξη HSPA+  και ΕVDO Rev A.

To Palm 3 ομολογουμένως είναι πλήρως συμβατό με το TouchPad  καθώς μπορούν να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Τap-to-Share (για μεταφορά αρχείων κτλ.).


Tέλος, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με χωρητικότητες των 8GB και 16GB ενώ αναμένεται και αυτό να κυκλοφορήσει στη περίοδο του καλοκαιριού.

Πηγή

Edit: Aλλάχθηκε ο τίτλος σε Pre 3 

Σχόλια