To Nokia E6-00 επανεμφανίζεται!


Το Nokia E6-00 επανεμφανίζεται, αυτή τη φορά με μαύρο κουστούμι. H συσκευή είναι ίδια με αυτή που είχαμε δει για πρώτη φορά σε προηγούμενο άρθρο ενώ όσον αφορά τα χαρακτηριστικά έχουμε νέα στοιχεία που αφορούν την οθόνη, το λειτουργικό και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα "τρέχει" λειτουργικό Symbian^3 και εκτός του πλήρες QWERTY πληκτρολογίου διαθέτει και οθόνη αφής. Έτσι έπιτρέπεται ο χειρισμός της συσκευής από το κλασικό κουμπί τεσσάρων κατευθύνσεων, το πληκτρολόγιο αλλά και την οθόνη αφής. Ακόμη υπάρχουν 4 homescreens για τροποποίηση ανάλογα με τις ανάγκες του χρήση σε αντίθεση με τις τρεις που διαθέτουν τα νέα N8, C7 και E7.

Η οθόνη του πιθανότατα έχει ανάλυση 640 x 480pixels, υποστηρίζει WCDMA/HSPA, WiFi, Bluetooth 2.0 και ενσωματώνει κάμερα 8MP με αυτόματη εστίαση και LED flash.

Αν και το περιμέναμε να παρουσιαστεί στην MWC 2011 η Nokia απέφυγε κάτι τέτοιο καθώς είχε επικεντρωθεί περισσότερο στην ανακοίνωση της νέας της συνεργασίας με τη Microsoft. Αναμένουμε λοιπόν για επίσημη επιβεβαίωση των στοιχείων, τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή


Σχόλια