Nέα Logitech περιφερειακά για τα Windows 8


Η Logitech ετοιμάζει το χώρο των περιφερειακών μιας και η κυκλοφορία των Windows 8 πλησιάζει. Η γνωστή εταιρεία αποκαλύπτει τρία νέα περιφερειακά για desktop συστήματα. Δυο ποντίκια και ένα Touchpad είναι τα νέα προϊόντα της Logitech, τα οποία είναι εξ'ολοκλήρου δημιουργημένα για χρήση με Windows 8. Tα Touchpad T650, Touch Mouse T620 και Zone Touch Mouse T400 είναι αυτά που θα ξεκινήσουν τη λίστα των προσφερόμενων προϊόντων και θα κάνουν την αρχή με το αναμενόμενο λειτουργικό της Microsoft.

Touchpad T650
Το νέο Touchpad T650 διαθέτει μεγάλη επιφάνεια αποτελούμενη από ultra-smooth γυαλί, υποστηρίζοντας αρκετά gestures λειτουργίας στα Windows 8. Συνδέεται ασύρματα με το pc και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία παρέχει ένα μήνα πλήρους λειτουργίας.


Touch Mouse T620 

H Logitech ξέρει από ποντίκια και το συγκεκριμένο σίγουρα σίγουρα θα εξυπηρετήσει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Το Touch Mouse T620 επικοινωνεί ασύρματα και δεν διαθέτει πλήκτρο στο πάνω μέρος. Η λειτουργία του βασίζεται στα gestures καθώς η μεγαλύτερη επιφάνεια υποστηρίζει πληθώρα χειρονομιών που κάνουν την εργασία που εύκολη στα Windows 8. Τέλος, παρέχει αυτονομία χρήσης για έως και 6 μήνες.



Zone Τouch Mouse T400

Το Zone Touch Mouse T400 είναι ένα υβριδικό ποντίκι αφού διαθέτει επιφάνεια (στο κέντρο) αφής αλλά και δυο κλασικά πλήκτρα αριστερά και δεξιά. Επιπλέον το κάτω μέρος εξοπλίζεται με καοτσουκ για καλύτερο κράτημα ενώ λειτουργεί με μπαταρίες AA για δειάρκεια έως 18 μήνες.

Και τα τρία προϊόντα θα γίνουν διαθέσιμα μέχρι το τέλος του μήνα με τιμές $79.99, $69.99 και $49.99 (Τ650, Τ620, Τ400 αντίστοιχα).


Σχόλια