Nokia: Τι να περιμένουμε στην MWC 2011; [Update: 03/02/2011]



Περίπου 18 ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την έκθεση Mobile World Congress 2011, η οποία θα διεξαχθεί στην Barcelona και νέα προϊόντα αναμένονται. Μια από τις εταιρίες που θα πάρουν μέρος είναι και η Νοkia - τι να περιμένουμε άραγε από την Φιλανδική εταιρία;

Αν και πρόσφατα στο δικό της event, το Nokia World 2010, που διεξήχθει το Σεπτέβριο παρουσίασε τα νέα της smartphones με λειτουργικό Symbian^3 (N8,C7,E7) λογικά δεν περιμένουμε κάτι νέο, πέραν από πιθανές νέες αλλαγές που αναμένονταν για το Nokia N9. Aκόμη πιθανό είναι να παρουσιαστεί ένα νέο κινητό με ονομασία E6-00 και λειτουργικό MeeGo καθώς έχουμε καιρό να ακούσoυμε πληροφορίες για συσκευές που να "τρέχουν" το εν λόγω ΟS ωστόσο ενδεχομένως να έχουμε και κάποιο tablet από την εταιρία το οποίο θα διαθέτει και αυτό λειτουργικό MeeGo.

Λίγα πράγματα αναμένονται λοιπόν από την Νοkia καθώς έχει καθιερωθεί πλέον οι μεγάλες εταιρίες να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε δικά τους events ωστόσο η πιθανή παρουσίαση ΜeeGo tablet σίγουρα θα είναι κάτι αρκετά ενδιαφέρον.

Update: 03/02/2011
Eπιβεβαιώθηκε η παρουσίαση του N9 το οποίο θα διαθέτει επεξεργαστή Intel Atom για αυξημένες επιδόσεις ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από sites του εξωτερικού γίνεται αναφορά και για την παρουσίαση του X7.

Update: 07/02/2010
Διέρρευσαν φωτογραφίες του Nokia E6-00. Δείτε το σχετικό άρθρο: http://goo.gl/SDHch

Σχόλια