Fujitsu Stylistic Q550 tablet με Windows 7, four-finger multitouch και υψηλά επίπεδα ασφαλείας!

Kαι η Fujitsu πλεόν μπαίνει στο παιχνίδι των tablets παρουσιάζοντας το δικό της, στη CeBIT 2011, το οποίο ακούει στο όνομα Stylistic Q550 και "τρέχει" λειτουργικό Windows 7. Διατίθεται με χωρητικότητες των 30GB και 64GB με χρήση δίσκου SSD ενώ ο χρηστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην έκδοση λειτουργικού Home Premium ή Professional.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής διαθέτει οθόνη 10.1-ιντσών WXGA IPS υποστηρίζοντας four-finger multitouch ενώ είναι εφικτή και η χρήση σε συνδιασμό με ειδικό stylus πενάκι. Ακόμα διαθέτει 2GB μνήμης RAM, Bluetooth και υποστήριζει HSPA με ταχύτητες έως 14.4Mbps και 5.76Μbps για downloading και uploading αντίστοιχα. Σύμφωνα με το Δελτίο τύπου της Fujitsu τα επίπεδα ασφαλείας του tablet είναι αυξημένα καθώς με το Advanced Theft Protection (ATP) είναι "ανθεκτικό" σε deep-level hacking ενώ με την προαιρετική χρήση Trusted Platform Module (TPM) διασφαλίζονται τα δεδομένα του χρήστη σε περίπτωση κλοπής.

Οι προπαραγγελίες του Fujitsu Stylistic Q550 tablet ξεκινούν από αύριο ενώ η τιμή του στις ευρωπαϊκές χώρες είναι στα 699€.


Σχόλια