Η Μιcrosoft θα κυκλοφορήσει μόνο κάτι το ξεχωριστό στον τομέα των tablets







O Άγγλος manager director της Microsoft, Αshley Highfield ανέφερε πως η εταιρεία δεν θα παρουσιάσει κάτι στον τομέα των tablets, εφόσον δεν είναι κάτι που θα ξεχωρίζει από την μάζα. Ομολογουμένως ο Highfield αναφέρεται τόσο σε επίπεδο συσκευής όσο και σε κάτι software που πιθανόν κυκλοφορήσει μελλοντικά η εταιρεία.

Ο ίδιος αναφέρει πως η Microsoft μέχρι στιγμής ήδη «έχει» μια σειρά αρκετών tablet pcs από τις Dell, Acer και Αsus, που στην ουσία αυτά τρέχουν το λειτουργικό της, αλλά ακόμη και αυτά δεν τα βλέπει ως άμεσους ανταγωνιστές των δημοφιλών tablet που κυριαρχούν αυτό τον καιρό.

Επιπλέον ισχυρίστηκε πως ο ίδιος χρησιμοποιεί ένα Dell Inspiron Duo στην οικία του καθώς τον εξυπηρετεί η παρουσία του πληκτρολογίου για σύνταξη μεγάλων email όταν χρειάζεται ενώ πρόσθεσε πως για τις βαρίες λειτουργίες χρησιμοποιεί ένα Sony Vaio.

Bέβαια εκτός αυτών τόνισε πως δεν αποκλείει την δημιουργία κάποιου tablet OS ή κάποιας tablet συσκευής από την Microsoft μελλοντικά ωστόσο δεν παραδέχτηκε εάν η εταιρεία εργάζεται πάνω σε κάποια από τα δύο.

Πηγή 

Σχόλια