H HTC ετοιμάζει Windows Phone 7 smartphone με κάμερα 16ΜP

Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που έχουμε να δούμε κάποιο νέο Windows Phone 7 smartphone ωστόσο η ησυχία αυτή προκύπτει από την αναμονή των κατασκευαστών για την νέα ενημέρωση. H νέα ενημέρωση όμως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Microsoft πριν λίγες μέρες, ακούει στο όνομα Mango και έτσι έχουμε ήδη τις πρώτες διαρροές για νέα μοντέλα

Η εταιρεία που έχει στα σκαριά ένα νέο Windows smartphone σύμφωνα με φήμες αλλά και το παρακάτω video, είναι η HTC.


Όπως ακούγεται και στο παραπάνω video, που δημοσιεύτηκε στο pocketnow.com : "Camera phones are great for capturing spontaneous moments, but not great at capturing them perfectly", ένα νέο superphone πιθανολογείται να ετοιμάζει η HTC το οποίο θα τραβάει «τέλειες» φωτογραφίες ενώ θα συνοδεύεται και από διπλό LED flash, για εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μέχρι και το πιο πρόσφατο μοντέλο της, το HTC Sensation, το έχει εφοδιάσει με φακό 8MP ωστόσο στην αγορά την πρωτιά κατέχει η Nokia, με το N8, το οποίο διαθέτει 12ΜP και σαφώς είναι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό στο τομέα της κάμερας.

Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες ωστόσο αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, τότε θα μιλάμε για μια συσκευή που θα είναι ικανή να αναμετρηθεί ακόμα και με καλές κάμερες υψηλής ανάλυσης, που βρίσκουμε στην αγορά.

Πηγή 

Σχόλια