HTC Watch, για απευθείας αναπαραγωγή ταινιών στο κινητό!

Mε την αγορά της Saffron Digital, η οποία πραγματοποιήθηκε σχεδόν 2 μήνες πρίν, δεν είχαμε ακούσει κάτι νεότερο όσον αφορά τα σχέδια της HTC για νέες υπηρεσίες streaming video. Νέοτερες πληροφορίες όμως αποκαλύφθηκαν σήμερα με την έλευση του HTC Sensation, του πρώτου κινητού της εταιρείας που διαθέτει την εφαρμογή Watch. Ένα application που παρέχει υπηρεσίες streaming video είτε μέσω σύνδεσης 3G είτε με WiFi.

Tι κάνει το Watch ξεχωριστό; Η υπηρεσία επιτρέπει την απευθείας αναπαραγωγή ταινιών στο κινητό οn the go και προπάντων με χαμηλό κόστος. Φυσικά αν και νέα στο χώρο, υπάρχουν ήδη αρκετοί τίτλοι ταινιών για παρακολούθηση αλλά η HTC δεν επαναπάυεται μόνο σε αυτούς καθώς βρίσκεται σε διαδικασίες για συνεργασία με νέες εταιρείες.

Συνοψίζοντας αν και η αγορά της Saffron Digital από την ΗΤC αποτελεί μια "φρέσκια" σχέση στο χώρο, η δεύτερη δεν δίστασε να παρουσιάσει ήδη το πρώτο προϊόν-υπηρεσία, αποτέλεσμα της νέας συνεργασία με την πρώτη. Το HTC Watch είναι διαθέσιμο στην Αμερική και Ευρώπη.

Σχόλια