Το τζάμπα πέθανε, το jailbreak του iPad 2 θα κοστίζει


Πρόσφατα tweets από συγκεκριμένους hackers αναφέρουν πως το jailbreak για το iPad 2 ίσως δεν κυκλοφορήσει δωρεάν αλλά πιθανολογείται να κοστίζει, ωστόσο πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

H Apple ως γνωστόν έχει καταφέρει να επιδιορθώσει τα θέματα ασφαλείας που επέτρεπαν στου χρήστες να κάνουν jailbreak τις συσκευές της και μέχρι στιγμής το iPad 2 αναμφίβολα είναι η μόνη συσκευή της που δεν έχει υποστεί κάτι αντίστοιχο, τουλάχιστον με αποδείξεις!

Αυτό γιατί δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του iPad 2, ο Comex κατάφερε να σπάσει τη συσκευή ωστόσο αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει το jailbreak. Παράλληλα σύμφωνα και με τη πρόσφατη αναφορά μας επί του θέματος Geohot και p0sixninga "παλεύουν" για να σπάσουν το tablet της Apple.

Ωστόσο ο hacker i0n1c, σε πρόσφατο tweet του ανέφερε πως το jailbreak tool ίσως κοστίσει στους κατόχους, ωστόσο κάποια πιθανή τιμή δεν έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής ενώ θα υπάρξει και κάποια πιο lite έκδοση φυσικά δωρεάν.



Φως στο τούνελ της υπόθεσης περι σπασίματος του tablet δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής παρ'όλα αυτά το σίγουρο είναι πως οι χρήστες ανυπομονούν και εννοείται πως το θέλουν το συντομότερο δυνατόν και μάλιστα δωρεάν. Αν πάντως κοστολογηθεί εσείς θα το αγοράζατε;

Σχόλια