ΗP Pre 3, κυκλοφορεί στις 8 Ιουλίου αρχικά στην Αγγλία


To γνωρίσαμε το περασμένο Φεβρουάριο στην Βαρκελώνη και πλέον γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για την αγορά της Ευρώπης. Ο λόγος για το νέο smartphone της HP που ρίχνει στην αγορά με νέα ονομασία και χωρίς την επωνυμία Palm. To Pre 3 λοιπόν πρόκειται να εκπροσωπήσει την HP στην μάχη των smartphones, το οποίο εκτός των άλλων έρχεται με χαρακτήρα και φρέσκο λειτουργικό.

Αρχικά το HP Pre 3 θα διατεθεί στην αγορά της Αγγλίας στις 8 Ιουλίου από το ηλεκτρονικό κατάστημα Play.com, ξεκλείδωτο και με κόστος £350 (~385€). Η συσκευή διαθέτει οθόνη αφής 3.58-ιντσών (ανάλυσης 800x480pixels) σε συνδυασμό με αναδυόμενο πλήρες QWERTY, επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.4Ghz, 512MB RAM, 15GB χώρο αποθήκευσης και λειτουργικό σύστημα WebOS 2.2. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται WiFi, 3G, κάμερα 5ΜP με εγγραφή video στα 720p, εμπρόσθια κάμερα για video κλήσεις, Bluetooth και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Τέλος, όσον αφορά την χώρα μας δεν έχει γίνει γνωστό το πότε και αν θα κυκλοφορήσει ωστόσο αν όλα πάνε καλα λίγο αργότερα ίσως το δούμε και εδώ.

Σχόλια