Νέα ενημέρωση στο Facebook app για iPhone, τέλος στα bugs;


Όσοι θα έχουν στην κατοχή τους iPhone και κάνουν χρήση του Facebook μέσω του αντίστοιχου, επίσημου app σίγουρα δεν θα είναι ευχαριστημένοι από αυτό. Πολλές αναφορές για κρασαρίσματα, καθυστερήσεις και ένα σωρό άλλα bugs είναι από τα "βασικά χαρακτηριστικά" της εφαρμογής. Από την άλλη δυστυχώς οι επιλογές για ενναλλακτικό app είναι ελάχιστες επομένως αναγκαστικά και μόνο οι περισσότεροι/ες χρησιμοποιούν το επίσημο. Σε αντίθεση βέβαια με το Twitter που υπάρχουν applications πολύ καλύτερα ακόμα και από το οfficial.

Έτσι λοιπόν η Facebook ρίχνει μια νέα ενημέρωση στο App Store ενώ όσοι επισκέφτηκαν το ηλ. κατάστημα θα το διαπίστωσαν και μόνοι τους. Η version 3.4.4 αποκαθιστά το send button στα σχόλια, στο chat και στα μηνύματα καθώς και τις λίστες των φίλων στο News feed filter. Eπιπρόσθετα ένας αριθμός bugs που έκαναν την εφαρμογή να κρασάρει διορθώνεται για καλύτερη εμπειρία σε σχέση με πρίν.

Τέλος αυτό που διαπίστωσα εγώ, εκτός των άλλων, είναι η γρηγορότερη εναλλαγή από οποιαδήποτε section προς το μενού και το καλύτερο ρολάρισμα των Feed News (αυτά σε iPhone 3G με 4.2.1). Άρα με κάθε επιφύλαξη και σε πρώτη φάση φαίνεται τα bugs να μειώνονται ωστόσο καιρός ήταν για μια νέα ενημέρωση με διορθώσεις λαθών που έπρεπε εξ'αρχής να είχαν αποφευχθεί...

Σχόλια